ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ευρώπη και Κύπελλο θα παίζει ο Λεάλι"

"Ευρώπη και Κύπελλο θα παίζει ο Λεάλι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο "Tuttojuve.com" μίλησε ο ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, αποκαλύπτοντας πως ο πελάτης του θα παίζει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο.

Ο Νικόλα Λεάλι αγωνίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις, αν και στα δυο ματς του πρωταθλήματος κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο ατζέντης του Ιταλού γκολκίπερ, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, μίλησε στο "Tuttojuve.com" και έδωσε την... εξήγηση γι' αυτό, αφού τόνισε πως ο 23χρονος θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά ματς και στο Κύπελλο.

Αρχικά, ανέφερε πως "καταλαβαίνω ότι είναι πολύ χαρούμενος τόσο από το πώς πήγε και από το γεγονός ότι έπαιξε. Αμέσως ένιωσε την αίσθηση του να βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο που είχε μάθει να παίζει διαρκώς στο Champions League, αν και φέτος δεν τα κατάφερε και παίζει στο Europa".

"Ο Ολυμπιακός έχει δύο καλούς τερματοφύλακες που αξίζουν να παίζουν και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Νικόλα θα παίζει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στο πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία που θα τον βοηθήσει πολύ", αποκάλυψε ο Μπατιστίνι και κατέληξε για το μέλλον του 23χρονου και αν αυτό βρίσκεται στο Λιμάνι:

"Είναι κάτι που θα το σκεφτούμε μελλοντικά. Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, όμως θα το σκεφτούμε. Βασικό μας μέλημα είναι να δουλεύει καλά και σκληρά, να βελτιώνεται συνεχώς και να παίζει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ