ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχουν "γλυκαθεί" οι Μεξικανοί με Ολυμπιακό!

Έχουν "γλυκαθεί" οι Μεξικανοί με Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Χάρα και Μπενίτες έφυγαν από τον Ολυμπιακό και τα πηγαίνουν περίφημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ήδη δύο μεξικανικές ομάδες ρίχνουν ματιές στο ερυθρόλευκο ρόστερ

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χόρχε Μπενίτες στην Κρους Ασούλ, το Sport24.grεπικοινώνησε με Μεξικό για να πληροφορηθεί ορισμένα παρασκήνια της όλης ιστορίας γύρω από τον Παραγουανό επιθετικό.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς υπήρχε οψιόν αγοράς στη συμφωνία του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι. Μία οψιόν που αναπροσαρμόστηκε προς τα πάνω τον Δεκέμβριο όταν ανανεώθηκε ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι. Από την πλευρά των “ερυθρολεύκων” δεν επιβεβαιώνεται πάντωςκάτι τέτοιο. Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι ο "παίκτης πωλήθηκε στην Κρους Ασούλ". Αυτό και τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός ότι φαίνεται πώς έχουν "γλυκαθεί" οι Μεξικανοί για τα καλά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν μπορεί να μην συμμετέχει στο συγκεκριμένο "παιχνίδι",ειδικά όταν οι Χάρα και Μπενίτες φεύγοντας από το λιμάνι, έχουν κάνει μία σπουδαία σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο μεν Αργεντινός στην Πατσούκα, ο δε Παραγουανός στην Κρους Ασούλ.

Έχουν "γλυκαθεί" για τα καλά λοιπόν και ήδη ακούγεται έντονα ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού που παρακολουθούν στο Μεξικό. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον Πουλίδο, που είναι δεδομένο ότι απασχολεί τους συμπατριώτες του και θα τους απασχολεί συνεχώς. Αναφερόμαστε σε παίκτες όπως ο Ντομίνγκες ή ο Καμπιάσο. Ειδικά για τον πρώτο έχουν αρχίσει να γράφονται και κάποια... μονόστηλα στις μεξικάνικες εφημερίδες, ότι δύο μεξικάνικες ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οπότε, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν το καλοκαίρι σκάσει καμιά πρόταση πάλι από Μεξικό μεριά... Πλέον η αγορά έχει ανοίξει για τα καλά. Δεν είναι μόνο τα Εμιράτα και η Κίνα που προσφέρουν "γη και ύδωρ". Και στο Μεξικό προσφέρουνπαχυλά συμβόλαια...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ