ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έχουμε πρόταση 2,5 εκατ. δολαρίων από τον Ολυμπιακό για Σολδάνο"

"Έχουμε πρόταση 2,5 εκατ. δολαρίων από τον Ολυμπιακό για Σολδάνο"

Πρόταση του Ολυμπιακού που φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση του επιθετικού, Φράνκο Σολδάνο, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ουνίον Σάντα Φε, Σάντα Φε Λουίς Σπαν. (VIDEO)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντα Φε, Σάντα Φε Λουίς Σπαν, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του και συγκεκριμένα τον Φράνκο Σολδάνο.

"Υπάρχουν 3-4 ευρωπαϊκές ομάδες που πρέπει να βελτιώσουν τις προτάσεις του, αν θέλουν να κάνουν τη μεταγραφή. Προς το παρόν, έχουμε δεχθεί προτάσεις, όπως τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια του Ολυμπιακού, που δεν τις έχουμε απορρίψει", ανέφερε ο πρόεδρος της Ουνιόν για τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό.

Πέρυσι, ο Σολδάνο είχε 11 γκολ σε 20 ματς και αναδείχθηκε τέταρτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Συνολικά, μετράει 72 συμμετοχές, 20 γκολ και τέσσερις ασίστ στο διάστημα της παρουσίας του στην Ουνιόν Σάντα Φε.

Μένει να φανεί αν όντως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και κινούνται για την απόκτησή του στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ