ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει βγάλει τα συμπεράσματά του ο Μαρτίνς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός - Κέρκυρα, ωστόσο, σε γενικές γραμμές έχει εικόνα για τους παίκτες στους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί τη νέα σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/4, 19.30) οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και να κυνηγήσουν όποιες ελπίδες έχουν για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Από τη στιγμή που υπάρχει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ την προτελευταία αγωνιστική και ανοικτό το ενδεχόμενο οι Θεσσαλονικείς να γκελάρουν, οι Πειραιώτες έχουν την υποχρέωση να διεκδικήσουν εώς το τέλος το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απόψε στο Καραϊσκάκη θα είναι παρών και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, θα κρατήσει τις σημειώσεις του και την Τρίτη (17/4) θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να ξαναγυρίσει στο τέλος της σεζόν και να μην δει άλλο παιχνίδι από κοντά.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το ρόστερ. Έχει μιλήσει με τον Κόντη, με το ιατρικό τιμ, με όλους όσους χρειαζόταν για να μάθει από πρώτο χέρι για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Η ουσία είναι ότι o Πέδρο Μαρτίνς θα φύγει την Τρίτη (17/4) για την πατρίδα του έχοντας πλήρη εικόνα για τους παίκτες που στελέχωσαν το φετινό ρόστερ.

Για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ο Γκιγιόμ Ζιλέ στην αποστολή για την Κέρκυρα, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και με τις ευλογίες του Μαρτίνς.

Το ότι ο Μποτία έμεινε επίσης εκτός αποστολής δεν έχει να κάνει μόνο με κάποιες μικροενοχλήσεις που έβγαλε το Σάββατο (14/4). Η αλήθεια είναι ότι από τα μέσα της εβδομάδας επικρατούσε ένα κλίμα στην ομάδα ότι ο Μποτία το πιθανότερο είναι να μην ξαναπαίξει εώς το τέλος της σεζόν, καθώς οι προπονητές θέλουν να δώσουν χρόνο σε παιδιά που υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά (Σισέ, Ενχελς, Νικολάου). Ακόμα και καλά να ήταν ο Μποτία δηλαδή, το πολύ-πολύ να καθόταν στον πάγκο.

Ο Μαρτίνς λοιπόν φέρεται να έχει καταλήξει σε ποιους θα στηριχθεί την επόμενη σεζόν από το υπάρχον ρόστερ. Δεν χρειάζεται το Ολυμπιακός – Κέρκυρα για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Το ότι θα δει το σημερινό παιχνίδι, περισσότερο έχει να κάνει με το να πάρει μία πρώτη γεύση από το φαληρικό γήπεδο και όχι τόσο με αυτά που θα δει εντός αγωνιστικού χώρου.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τους “ερυθρόλευκους” τούς έχει “ξεκοκαλίσει” στα βίντεο που παρακολουθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε, δεν θεωρεί ότι θα δει κάτι καινούριο κόντρα στην Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ