ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει θαυμαστές στον Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ερυθρό Αστέρα τον πιέζουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει βάλει ακόμα καμία υπογραφή. Είναι γεγονός ότι στο Βελιγράδι θεωρούν πως από πίσω κρύβεται ο Ολυμπιακός.

Δεν είναι κάποιο φρέσκο νέο το ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Εδώ και μήνες "παίζεται" το συγκεκριμένο... σίριαλ.

Ο Σέρβος θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά να πάρει τις αποφάσεις του. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην γειτονική χώρα και ύστερα θα ζυγίσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και αναλόγως θα πράξει.

Τις τελευταίες ώρες λένε στο Βελιγράδι ότι ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την άρνηση του Μιλόγεβιτς να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι ο Μιλόγεβιτς έχει όντως αρκετούς θαυμαστές εντός της ΠΑΕ. Ωστόσο, στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά να παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Οπότε, από τον Μάιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όσο για τον Όσκαρ Γκαρθία; Κάτι παραπάνω ξέρουν στην Ισπανία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σοσιεδάδ και της Εσπανιόλ. Δεν βλέπουν ότι θα συνεχίσει του χρόνου στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το είχε ξεκόψει για Μπεσίκτας ο Φορτούνης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ