ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης η Λέγκια για τον Οφόε

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη στιγμή που στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι η ομάδα της Βαρσοβίας έχει ποσοστό μεταπώλησης γύρω στο 15% σε περίπτωση πώλησης του Βέλγου από τον Ολυμπιακό, στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για 20%.

Θα έχει πολύ ψωμί η ιστορία του Οτζίτζα Οφόε. Στο Βέλγιο θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει εώς το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν την πρόθεση να τον παραχωρήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το έχουν διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Βέλγος άσος δεν πωλείται. Από την άλλη όμως, αν έρθει μία ομάδα και καταθέσει μία πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ και την ίδια στιγμή πιέσει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή στο να τελειώσει η συνεργασία με τον σύλλογο, τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα.

Ήδη η Σπόρτινγκ και η Πόρτο είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπάρχει μία παράμετρος στην υπόθεση, την οποία είχαν αναδείξει οι Πολωνοί, αλλά γενικότερα δεν την είχαμε λάβει και τόσο σοβαρά υπόψη. Στην Πολωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Οφόε για έναν και μόνο λόγο: Επειδή η Λέγκια Βαρσοβίας έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης! Στην Πολωνία λέγεται ότι είναι της τάξης του 15%.

Την ίδια στιγμή τόσο η Σπόρτινγκ, όσο και η Πόρτο διαρρέουν αριστερά – δεξιά ότι η τιμή του Οφόε έχει εκτοξευτεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ, λόγω του νέου στοιχείου που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι είναι 20% και όχι 15% το ποσοστό μεταπώλησης.

Είναι ολοφάνερο πάντως ότι ο Οφόε θα έχει "πρωταγωνιστικό" ρόλο τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του να τον κρατήσει, όμως, αν φτάσει στο σημείο και ο ίδιος ο παίκτης να πει στην ομάδα "αφήστε με" εξαιτίας των γνωστών πιέσεων που δέχεται από τη σύζυγό του εξαιτίας της διάρρηξης του σπιτιού τους, τότε θα πρέπει να ζυγίσει τα πράγματα ο σύλλογος και να πράξει ανάλογα με το συμφέρον και των δύο πλευρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ