ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός στην Θράκη!

Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός στην Θράκη!
INTIME SPORTS

Μπορεί το μυαλό των "ερυθρολεύκων" να βρίσκεται στην Άρσεναλ, αλλά ο Σίλβα δίνει κίνητρο στους παίκτες του για να αποφύγει την απώλεια βαθμών σήμερα (5/12, 19.30) στην Κομοτηνή.

Στον αστερισμό της Άρσεναλ ζουν τις τελευταίες μέρες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά ο Μάρκο Σίλβα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του στο Ρέντη για να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του και να μην παρουσιαστούν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα το απόγευμα (5/12, 19.30) στην Κομοτηνή.

Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα που σύμφωνα με τον Σίλβα, θα έπρεπε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια, θα παρουσιαστεί με αρκετές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να τα φορτώσουν και στον κόκορα.

Πάντοτε ζορίζεται ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια στα ματς πρωταθλήματος που δίνει παραμονή των "τελικών" του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, έχει ξεφύγει κιόλας στην βαθμολογία και είναι λογικό να έχουν οι ποδοσφαιριστές το μυαλό τους και λίγο προς… Άρσεναλ μεριά.

Ο Σίλβα λοιπόν αυτό που έχει φροντίσει να κάνει από την Πέμπτη (3/12) ήταν να δώσει κίνητρα στους παίκτες του. Μεγαλύτερο "δέλεαρ" από το να συνεχίσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να σπάσουν το ρεκόρ του Μπούκοβι δεν υπάρχει.

Αυτή τη στιγμή είναι στο 11Χ11, εκκρεμεί η ιστορία του ντέρμπι της Λεωφόρου (πρωτόδικα έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός 3-0 το ματς) και ουσιαστικά η ομάδα πάει για… 13άρι.

Γενικώς ο αριθμός "13" περιστρέφεται γύρω από την αποψινή αναμέτρηση. Βλέπετε, πέρα από το 13Χ13, ο Ολυμπιακός αναζητάει και την 13η νίκη του απέναντι στον Πανθρακικό. Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες και οι Πειραιώτες έχουν ισάριθμα τρίποντα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που σκοπεύει να επιλέξει ο Σίλβα για το αρχικό σχήμα, η αίσθηση που επικρατούσε το βράδυ της Παρασκευής (4/12) ήταν ότι δεν θα προχωρούσε σε φοβερό ροτέισον.

Ίσα-ίσα που ο Πορτογάλος δημιούργησε μία εντύπωση ότι θα παρατάξει μία ομάδα όπως με τον Αστέρα Τρίπολης. Δηλαδή με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Στην Κομοτηνή ανέβηκε και ο Μποτία, ο οποίος συμπλήρωσε έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης (είχε πάθει θλάση στις 4 Νοεμβρίου με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Η αλήθεια είναι ότι ενόψει Άρσεναλ θα ήθελε να τον "τσεκάρει" ο Σίλβα. Αν είχε ρυθμό ο Μποτία, δεν το συζητάμε ότι θα πήγαινε με τον Ισπανό και τον Σιόβα κόντρα στους Λονδρέζους και όχι με τον Ντα Κόστα.

Ένα ακόμα ανοικτό παραθυράκι έχει να κάνει με τον Καμπιάσο. Και ο Αργεντινός έχει τις πιθανότητές του. Παραμένει όμως αουτσάιντερ σε σύγκριση με τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι.

* Καλό καιρό συνάντησαν χθες (4/12) οι "ερυθρόλευκοι" στην Κομοτηνή. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για… λιακάδα και αραιή συννεφιά όλη την σημερινή μέρα (5/12). Τουλάχιστον από τον καιρό θα την γλιτώσει ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι τι γίνεται με τον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο της Κομοτηνής είναι από τα χειρότερα της Σούπερ Λίγκας και έναν προβληματισμό τον έχει ο Μάρκο Σίλβα…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ