ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έως την Τρίτη (8/8) στην Αθήνα ο Ζιλέ

Anderlecht's Guillaume Gillet jubilates after scoring a goal during the Europa League Group J soccer match between Tottenham and Anderlecht at Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday Oct 22, 2015. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Anderlecht's Guillaume Gillet jubilates after scoring a goal during the Europa League Group J soccer match between Tottenham and Anderlecht at Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday Oct 22, 2015. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Ό,τι και να δηλώνει ο πρόεδρος της Ναντ ότι θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στα "καναρίνια", η υπόθεση του Γκιγιόμ Ζιλέ είναι δρομολογημένη. Πιθανότατα έως την Τρίτη (8/8) θα πατήσει… Ελλάδα. Οι Αργεντινοί "έδειξαν" Ολυμπιακό ως τον επόμενο σταθμό του Μπουρντίσο.

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Γκιγιόμ Ζιλέ φαινόταν ότι βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού. Από την επόμενη μέρα της πρόκρισης επί της Παρτιζάν, όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο ότι ο Βέλγος χαφ μετρούσε ώρες στη Ναντ.

Τελικά ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε μετά το ματς της Ναντ με την Λιλ ότι "θέλω να φύγω". Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος των "καναρινιών" να λέει τα… δικά του και να υποστηρίζει ότι θέλει να κρατήσει τον Ζιλέ, όμως πώς να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που οι Γάλλοι δημοσιογράφοι στις κριτικές τους για την 15λεπτη εμφάνισή του κόντρα στην Λιλ, τον χαρακτήρισαν προκλητικό και αδιάφορο!

Προφανώς η διοίκηση της Ναντ προσπαθεί να κερδίσει όλο και κάτι περισσότερο από το 1 εκ. ευρώ που προσφέρει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν από το Βέλγιο - μιας και ο Ζιλέ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους - αναφέρουν ότι αναμένεται εώς την Τρίτη (8/8) στην Αθήνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Και από το λιμάνι βεβαίως υπάρχει αισιοδοξία για την θετική εξέλιξη της υπόθεσής του Ζιλέ, ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τρομερές προσπάθειες τον τελευταίο μήνα για να δώσει σε όλους στη Ναντ να καταλάβουν ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αφού τελειώσει και τυπικά το θέμα του Ζιλέ, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί ακόμα πιο σοβαρά με την υπόθεση του Μπουρντίσο. Ο Αργεντινός στόπερ όντως απασχολεί τους Πειραιώτες και μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχουν αλλάξει… ρότα και οι συμπατριώτες του πολύπειρου αμυντικού.

Ενώ μέχρι και το Σάββατο (5/8) οι Αργεντίνοι υποστήριζαν ότι ο Μπουρντίσο θα καταλήξει στην Μπόκα Τζούνιορς, τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Με δεδομένο λοιπόν ότι έχει πει "όχι" στις προτάσεις των Κιέβο και Μπολόνια, στην πατρίδα του Μπουρντίσο "φωτογραφίζουν" τον Ολυμπιακό ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Francois Walschaerts

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ