ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εύστοχος 100% ο Πουλίδο!

Εύστοχος 100% ο Πουλίδο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πουλίδο πήρε φανέλα βασικού σε 5 παιχνίδιαπρωταθλήματοςκαι ισάριθμες φορές βρήκε δίχτυα. Άρπαξαν την ευκαιρία τα ΜΜΕ της πατρίδας του και έφτιαξαν για ακόμη μία φορά ένα σωρό αφιερώματα για τα κατορθώματά του στην Ελλάδα.

Από εκεί που ο Πουλίδο ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να συνέχιζε αλλού την καριέρα του τον Ιανουάριο, κατάφερε στον β' γύρο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το χειροκρότημα του Μάρκο Σίλβα.

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή του. Αμφισβητήθηκε έντονα από το ξεκίνημα της σεζόν και έφτασε στο σημείο να την... γλιτώσει από δύο μεταγραφικές περιόδους!

Μην ξεχνάμε ότι και το καλοκαίρι γύρω στα τέλη Αυγούστου, ο Σίλβα είχε ζητήσει από τον Πουλίδο να βρει ομάδα, αλλά τελικά αποχώρησε ο Φράνκο Χάρα, επειδή στο λιμάνι σεβάστηκαν το γεγονός ότι ο Μεξικανός τα είχε βάλει με... θεούς και δαίμονες για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Πλέον, ο Άλαν έχει πάρει τις ευκαιρίες του. Και το φοβερό στατιστικό στοιχείο είναι ότι έχει αγωνιστεί βασικός σε πέντε ματς πρωταθλήματος και έχει σκοράρει και στα πέντε! Κόντρα σε Ξάνθη, Ατρόμητο, Βέροια και Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη, αλλά και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μιλάμε για... 100% ευστοχία!

Συνολικά έχει οκτώ συμμετοχές στον β' γύρο του πρωταθλήματος, αλλά στα υπόλοιπα τρία ματς που αγωνίστηκε έπαιξε κάτι πεντάλεπτα (στα Χανιά με Πλατανιά, στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ και στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό).

Μετά και το χθεσινό του γκολ στο Αγρίνιο ο Πουλίδο ξαναείδε το όνομά του να φιγουράρει στα κορυφαία μεξικανικά ΜΜΕ. Ούτως ή άλλως οι συμπατριώτες του έγραφαν ακόμα και την περίοδο που δεν έπαιζαν. Δεν θα έγραφαν τώρα που βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο;

Hμεξικανική έκδοση τουESPN σημείωσεότι " ο Πουλίδο σκόραρε ξανά με τον Ολυμπιακό". Η δε " Sopitas"είχε επίσης αναφορά στον άσο των "ερυθρολεύκων". Η " Mediotiempo"από την πλευρά της έγραψε για το γεγονός ότι πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα στις πέντε φορές που έπαιξε βασικός.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ