ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός τον Γενάρη

Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός τον Γενάρη
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Τουρκία γράφουν για τον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι. Στο λιμάνι προέχει η "ελάφρυνση" του ρόστερ. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πώς θα ενισχυθεί στην περίπτωση που πωληθεί κάποιος πρωτοκλασάτος (π.χ. Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς), ενώ τον ρόλο της θα παίξει και η κατάσταση του Ντε Λα Μπέγια.

Τα δεδομένα σε μεταγραφικές περιόδους πάντοτε αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Στον Ολυμπιακό για παράδειγμα δεν γίνεται να μην εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ακόμα και για τον Ιανουάριο.

Τα ονόματα που όντως απασχολούν τους “ερυθρόλευκους” είναι αρκετά. Ποσοτικά αν θα χρειαζόταν κάπου ενίσχυση ο Ολυμπιακός, σίγουρα θα ήταν στη θέση του Πασιένσια, αλλά και σε ένα καθαρόαιμο αριστερό μπακ πίσω από τον Ντε Λα Μπέγια.

Από εκεί και πέρα όμως, οι περιπτώσεις τύπου Ανσαριφάρντ έχουν και υψηλά εμπόδια. Για τον Ιρανό δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Ο άσος του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει στους Πειραιώτες, αλλά είναι ένα θέμα και το τι θα πει ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τουλάχιστον για την ώρα ναι μεν έχει καλή άποψη, αλλά δεν φαίνεται να “τρελαίνεται” κιόλας για την άμεση απόκτησή του. Από την άλλη ο Ανσαριφάρντ θα προτιμούσε να πάει σε μία ομάδα που θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Στην πραγματικότητα, o Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του τις αποχωρήσεις. Το έχει ζητήσει ήδη ο Μπέντο και αρχικά η διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί. Δηλαδή θα γίνει μία ολόκληρη διαδικασία για το πώς θα αποχωρήσουν οι Μανιάτης, Σιόβας, Ζντιέλαρ, Τσιμίκας και ίσως ο Βούρος που ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2017.

Με αφορμή, λοιπόν, τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι αν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή θα έχει να κάνει για παράδειγμα με την πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου (π.χ. για τον Ιντέγε ακούγεται ήδη ότι κάτι θα προκύψει από την Κίνα ή για τον Μιλιβόγεβιτς που στην Ζενίτ δεν τον ξεχνούν).

Επίσης, δεν το κρύβουν στον Πειραιά ότι εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις αριστερού μπακ μετά την ιστορία με τον Ντε Λα Μπέγια που έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι δεν γινόταν να πάει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν με αλχημείες τύπου Φιγκέιρας ή Ρέτσου στα αριστερά, άσχετα αν ο μικρός ειδικά έχει καλύψει αξιοπρεπώς τη συγκεκριμένη θέση. Αν ο Ντε Λα Μπέγια έχει γερά τα πόδια του τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, τότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Το επαναλαμβάνουμε ότι στο λιμάνι αυτό που προέχει είναι η "ελάφρυνση" του ρόστερ, για να μην δουλεύει ο Μπέντο καθημερινά με 30 ποδοσφαιριστές στο Ρέντη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση κάποιου παίκτη, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τυχόν πώληση ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο. Να θυμίσουμε ότι πέρσι τον Γενάρη ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει ούτε μία μεταγραφή παρά το γεγονός ότι αποχώρησε ο Φινμπόγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Brown vs Ideye
Οι Τούρκοι, ο Ιβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός
Φιλοξένησε 22 πρόσφυγες ο Ολυμπιακός
Η καλύτερη επίδοση του Μιλιβόγεβιτς και συνεχίζει!
2084 λεπτά, 2 γκολ: Ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση έως τώρα;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ