ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποδέχονται Βαλβέρδε και Μπαρτσελόνα με εντυπωσιακό coreo

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα εντυπωσιακό coreo έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού για την αποψινή μάχη με την Μπαρτσελόνα (21:45) και όλο το Καραϊσκάκη θα είναι... ντυμένο στα ερυθρόλευκα.

Μεγάλες πιένες θα γνωρίσει απόψε το βράδυ το "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο θα είναι κατάμεστο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (21:45) για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το φαληρικό γήπεδο θα... φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τα αστέρια των Καταλανών στον αγώνα που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι ελπίδες δεν είναι πολλές, αλλά οι παίκτες του Τάκη Λεμονή θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πριν την σέντρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κλέψει για μια ακόμη φορά την παράσταση με το coreo που θα δημιουργήσει και το οποίο θα φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση, αφού όλα τα παιδιά που το φτιάχνουν, έχουν βάλει μεράκι και πολύ κόπο για να το ετοιμάσουν και να είναι στην εντέλεια.

Όλο το γήπεδο θα είναι "ντυμένο" στα ερυθρόλευκα. Κόκκινο και λευκό σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου, θα δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μωσαϊκό και στην κεντρική κερκίδα θα γράφει "We rule this land" και αριστερά και δεξιά θα υπάρχουν δάφνες.

Στα δυο πέταλα θα σχηματιστεί το 1925, το οποίο παραπέμπει φυσικά στο έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού. Αυτό που παραμένει μυστικό και θα εμφανιστεί την ώρα του coreo, είναι το... 3D στο πέταλο των οργανωμένων, όπως αναφέρει ο "Πρωταθλητής". Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν μη τι άλλο, ένα coreo που εφόσον εκτελεστεί σωστά όπως όλα τα προηγούμενα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ