ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι παίρνει τον Σωτηρίου ο Ολυμπιακός

Έτσι παίρνει τον Σωτηρίου ο Ολυμπιακός
Σωτηρίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολύ καλή άποψη για τον Κύπριο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρρο Σωτηρίου και αν αποφασίσουν να τον πάρουν, τότε έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν με... συνοπτικές διαδικασίες.

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο Πιέρρος Σωτηρίου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν στενά στον Ολυμπιακό τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Τον βλέπουν όπως έβλεπαν τον Λαΐφη, ο οποίος μέχρι και τον περασμένο Μάιο ήταν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Κύπρο. Φέτος ο Σωτηρίου είναι αυτός που τα “σπάει” στη Μεγαλόνησο.

Αυτό που αποτελεί κοινό μυστικό λοιπόν στην Κύπρο εδώ και μέρες είναι ότι αν ο Σωτηρίου επιλέξει να πάει τελικά στην Ελλάδα, τότε ο Ολυμπιακός αποτελεί κατά κάποιο τρόπο... μονόδρομο! Τόσο απλά...

Οι σχέσεις των “ερυθρολεύκων” με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικές και αυτό ήδη έχει παίξει μεγάλο ρόλο στις όποιες φιλολογικές συζητήσεις έχουν γίνει.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει κλείσει κανένας Σωτηρίου ακόμα στον Ολυμπιακό, ούτε για τον Γενάρη, ούτε για το καλοκαίρι. Δεν έχουν πέσει δηλαδή υπογραφές. Αυτό ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι αν πέσει... τηλέφωνο από τους Πειραιώτες, ο ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένος να βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή” και ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο δε Σωτηρίου πάντως σε διάφορα ρεπορτάζ που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα του, σαν να φαίνεται ότι έχει προτεραιότητα να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Το θέμα όμως είναι να βρεθούν και οι προτάσεις. Κι απ' ό,τι φαίνεται, ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο..

Μέχρι το καλοκαίρι πάντως, έχουμε καιρό για τον Σωτηρίου και για όλες τις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως για παράδειγμα τον Βέλλιο που επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελαν στο λιμάνι ακόμα και τώρα, αν και εφόσον ο Μπράουν Ιντέγε αποχωρήσει τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο έλεγχος των δανεικών
Ιμπαγάσα: "Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για τη Μαγιόρκα"
Τριήμερο ηρεμίας στον Ολυμπιακό
Ιταλικό σενάριο για Μάριο Οικονόμου στον Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ