ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι γλίτωσε το "φέσι" για Εμενίκε ο Ολυμπιακός

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΕΜΕΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΕΜΕΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έφτασε την Τρίτη (04/07) το πρωί στην Αθήνα, αλλά εντέλει ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/07). Διαβάστε στο Sport24.gr το λόγο πίσω απ' τη συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Τρίτη (04/07) πρωί έφτασε ο Εμανουέλ Εμενίκε στην Ελλάδα και λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Πριν από τις υπογραφές πέρασε με επιτυχία ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά παρά το γεγονός ότι όλα είχαν τελειώσει από το μεσημέρι της Τρίτης, η μεταγραφή του ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Γιατί είχαμε αυτήν την καθυστέρηση; Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν οικονομικός ο λόγος, μόνο που δεν είχε να κάνει ούτε με τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ούτε με τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νιγηριανό επιθετικό.

Οι Τούρκοι χρωστούσαν χρήματα στον Εμενίκε που αφορούσαν στην τελευταία σεζόν. Κι αυτά τα χρήματα όχι μόνο θέλησαν να τα γλιτώσουν, αλλά προσπάθησαν κιόλας να κάνουν πάσα το… φέσι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες φυσικά ούτε που το συζήτησαν το θέμα (ούτως ή άλλως τη συγκεκριμένη μεταγραφή την χρυσοπλήρωσαν) και ο παίκτης που δεν ήθελε βέβαια να χαρίσει τα δεδουλευμένα του, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Τελικά το θέμα λύθηκε το πρωί της Τετάρτης, με τον Εμενίκε να κάνει ταξίδι αστραπή στην Τουρκία και να τα βρίσκει με τη Φενέρ για τα οφειλόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, χάρισε κάποια λεφτά ο 30χρονος επιθετικός, αλλά τουλάχιστον πήρε τα περισσότερα. Αμέσως μετά ειδοποίησε τον Ολυμπιακό πως το θέμα λύθηκε και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την μεταγραφή του με κάθε επισημότητα!

Να ξέρετε πως οι Τούρκοι τα συνηθίζουν κάτι τέτοια στις μεταγραφές. Δαπανούν μεν μεγάλα ποσά για να φέρουν παίκτες εγνωσμένης αξίας στο πρωτάθλημά τους, αλλά ενίοτε βάζουν και… φέσια. Ο Ολυμπιακός, πάντως, αρνήθηκε να το φορέσει!

ΥΓ. Μετά την Κωνσταντινούπολη έφυγε απευθείας για το Λονδίνο ο Εμενίκε. Στο Γκενκ θα μεταβεί αύριο ή το αργότερο το Σάββατο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ