ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για την μάχη!

Έτοιμος για την μάχη!
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη (18/3) στο "Old Trafford", ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γ., στην φάση των "16" του Champions League.

Αποστολή στο Μάντσεστερ: Γιώργος Περπερίδης

Οι Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και των συνεργατών του, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (18/3) την τελευταία τους προπόνηση πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" (19/3, 21:45), στην ρεβάνς του 2-0 του Φαλήρου (25/2) για την φάση των "16" του Champions League.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στο πρόγραμμα της προπόνησης έδειχναν αρκετά προσηλωμένοι και κεφάτοι.

Με πολλή τακτική και δίτερμα επέλεξε να ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του για το σπουδαίο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ.

Η προπόνηση είχε ιδιαίτερη ένταση και διαρκείς οδηγίες από τον Βίκτορ, με τον Μίτσελ να επιβλέπει και να επεμβαίνει όποτε το έκρινε απαραίτητο.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στο πλάνο αγώνα που θα έχουν την Τετάρτη. Ορθή ανάπτυξη, καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία αλλά και πρέσινγκ, αφού η Γιουνάιτεντ αναμένεται αρκετά επιθετική στο ματς.

Πριν τη λήξη της προπόνησης ορισμένοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν περαιτέρω το καλό τους πόδι εκτελώντας στημένες φάσεις.

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε ατομικό και αρχικά παρέα του είχε τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Φυσικά ο Έλληνας διεθνής στόπερ είναι εκτός 18άδας (κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ακολούθησε την αποστολή στην Αγγλία), ενώ ο Αργεντίνος κυνηγός θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του καθώς δεν δείχνει ακόμη 100% έτοιμος για μια τόσο απαιτητική αναμέτρηση.

Την προπόνηση παρακολούθησαν οι Κριστιάν Καρεμπέ (στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ), Σάββας Θεοδωρίδης (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ) και Κώστας Καραπαπάς (διευθυντής επικοινωνίας).

Δείτε βίντεο από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ