ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος ο Μανιάτης με Σάλκε

Έτοιμος ο Μανιάτης με Σάλκε
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός με την προπόνηση της Κυριακής (16/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τη Σάλκε στο Φάληρο. Προπονήθηκε ο Μανιάτης.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τα Γιάννινα, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και πλέον μπαίνει σε ρυθμούς Champions League!

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Σάλκε την Τρίτη (18/9, 21:45) στο Φάληρο με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (15/9) ακολούθησαν μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων και δίτερμα.

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Γιάννη Μανιάτη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης και ουσιαστικά τέθηκε στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τη Σάλκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: " Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και οι τρεις βαθμοί που ο Ολυμπιακός κέρδισε και σε αυτό το ματς της Super League ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Σάλκε, πρώτη για τη φάση των ομίλων του εφετινού Champions League.

Ενόψει αυτού του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ακολούθησαν σήμερα μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.

Όσοι δεν έπαιξαν πολύ ώρα κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά τις ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων, έκαναν μάλιστα και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής "μπήκε" με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ