ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος με Γιουνγκ Μπόις ο Τσόρι, το παλεύει και για Βέροια!

Έτοιμος με Γιουνγκ Μπόις ο Τσόρι, το παλεύει και για Βέροια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σφίξιμο στην αριστερή γάμπα του Τσόρι δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρό, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ. Ο Αργεντινός χαφ δεν αποκλείεται να βρεθεί στη 18άδα ακόμα και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (8/9) η προετοιμασία του Ολυμπιακού και τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε ο Τσόρι λόγω του ξαφνικού προβλήματος που εμφάνισε στην αριστερή γάμπα στην προχθεσινή προπόνηση.

Οι γιατροί τον εξέτασαν και τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό το σφίξιμο. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία την προσεχή Πέμπτη (15/9), ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στη 18άδα του αγώνα της Κυριακής (11/9, 20.30) με την Βέροια στο Καραϊσκάκη.

Κατά τ' άλλα, ο Πάουλο Μπέντο είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τον Ελαμπντελαουί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά – όπως έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψιν – δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Στο μεταξύ, επέστρεψαν και όλοι οι διεθνείς στο Ρέντη, με τον Φορτούνη να κινείται πιο συντηρητικά αλλά από την Παρασκευή (9/9) είναι έτοιμος να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Σίγουρα όσο περνούν οι μέρες ο Ντα Κόστα κερδίζει έδαφος για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έναντι του Ρέτσου. Οι δοκιμές από πλευράς Μπέντο αναμένεται να ξεκινήσουν από την Παρασκευή (9/9).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ