ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το ματς με την Άντερλεχτ (18/2, 20:00) και ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (16/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, ενόψει της πρώτης συνάντησης με την Άντερλεχτ (18/2, 20:00), στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.

Οι Πειραιώτες δούλεψαν εντατικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την αμυντική και επιθετική λειτουργία, όπως και στις στημένες φάσεις. Ο Φελίπε Πάρντο έκανε θεραπεία και ο Ερνάνι συνέχισε σε ατομικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Πέραν των Πάρντο και Ερνάνι, εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση στο "Constant Vanden Stock" το βράδυ της Πέμπτης, είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής εξαιτίας καρτών.

Το πρόγραμμα στις Βρυξέλλες

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το Βέλγιο, αναχωρεί το πρωί (09:30) της Τετάρτης (17/2). Το πρόγραμμα για τους Πειραιώτες στις Βρυξέλλες έχει ως εξής:

  • 19:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Constant Vanden Stock, με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.
  • 19:30 Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Constant Vanden Stock, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.
  • Την Πέμπτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την βελγική ομάδα, στο γήπεδο Constant Vanden Stock.

* Οι ώρες που αναγράφονται είναι ώρες Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ