ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για το Κατάρ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το Κατάρ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Πολλές οι δοκιμές του Μάρκο Σίλβα στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (12/8) επί ελβετικού εδάφους. Δεν ήταν διαφωτιστικός ως προς το τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ η προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στην Ελβετία, με τον Μάρκο Σίλβα να μην γίνεται και τόσο… διαφωτιστικός ως προς το τι θα επιλέξει τελικά για το φιλικό με το Κατάρ (13/8, 18.30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρα από τις κλασικές ασκήσεις τεχνικής και κυκλοφορίας, έβαλε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν για αρκετή ώρα δίτερμα. Εκεί οι δοκιμές ήταν αρκετές. Με την ομάδα των θεωρητικά «βασικών» ήταν οι Ντοσεβί (δεξιά) και Πουλίδο (αριστερά) στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Κασάμι να βγαίνει πίσω από τον Χάρα. Οι Ομάρ και Μαζουακού ήταν στα άκρα της άμυνας με τον Σιόβα και τον… Σάλιακα στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς.

Γενικώς την ανακάτεψε την τράπουλα ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά ελάχιστη σημασία έχει για το ποιους θα επιλέξει τελικά κόντρα στο Κατάρ, μια ομάδα που φημίζεται περισσότερο για τη φουλ αμυντική φιλοσοφία στο παιχνίδι της παρά για τις επιθετικές (;) της αρετές. Ένα γκολ με το ζόρι βάζει στο 90% των αγώνων της. Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης το γεγονός ότι ο Καμπιάσο συμμετείχε κανονικά στο δίτερμα.

Στο μεταξύ, οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν στην Ελβετία θύμισαν κάτι από Ελλάδα. Καύσωνα βρήκαν ουσιαστικά, μιας και η θερμοκρασία άγγιξε τους 30 βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Σάλιακας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ