ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Ντίναμο ο Ολυμπιακός, μέσα ο Καμπιάσο

Έτοιμος για Ντίναμο ο Ολυμπιακός, μέσα ο Καμπιάσο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για τον αυριανό “τελικό” με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (4/11, 21.45). Στην 18άδα ο Καμπιάσο που επιστρέφει μετά από σχεδόν 20 μέρες.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ο "Cuchu" ("μεγάλος άνθρωπος" όπως είναι το παρατσούκλι του) Εστεμπάν Καμπιάσο, όπως αναμενόταν, είναι κανονικά στην αποστολή και – εκτός απροόπτου – θα κάτσει στον πάγκο, αφού οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, αλλά και ο πιτσιρικάς Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής. Ο Ντομίνγκες έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κολοβός. Συντηρητικά πήγε ο Μπουχαλάκης και το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μανιάτης.

Κατά τ' άλλα, το βάρος έπεσε και την Τρίτη (3/11) στην τακτική, με τον Μάρκο Σίλβα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση για ακόμη μία φορά στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η 18άδα: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Πήραν "φωτιά" τα βίντεο για Ντίναμο!

Έκανε… μπαμ από την ώρα που επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού από την Βέροια, ότι ο Μάρκο Σίλβα ζούσε και ανέπνεε για το ματς της Τετάρτης (4/11, 21.45). Και να ήταν μόνο ο Σίλβα; Όλες οι συζητήσεις στο Ρέντη περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σίλβα έπιασε δουλειά νωρίς-νωρίς σχετικά με τους Κροάτες. Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για προβολή βίντεο είτε παραμονή του ματς, είτε λίγες ώρες πριν μπουν οι παίκτες στο πούλμαν για να πάνε στο Καραϊσκάκη. Έτσι τους έχει συνηθίσει άλλωστε τους ποδοσφαιριστές του από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρατιόταν. Τους έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας (2/11) στην αίθουσα προβολής βίντεο στο Ρέντη και τους έδειξε στιγμιότυπα από πολλά παιχνίδια της Ντίναμο. Μεταξύ αυτών τους έδειξε και φάσεις από τον προ δύο εβδομάδων αγώνα του Ολυμπιακού στο Μαξιμίρ.

Ο Σίλβα κατά τη διάρκεια της ανάλυσης μιλούσε μόνο για τους Κροάτες. Δεν μπήκε στη διαδικασία δηλαδή να μιλήσει για τα όποια λάθη έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" πριν από 15 βράδια. Όλο το βάρος το έριξε στις κινήσεις που έκανε κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ζάγκρεμπ.

Επίσης, τους μιλούσε συνεχώς για την ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή της. Έχει ποδοσφαιριστές που είναι μανούλες στο να βγαίνουν στην κόντρα.

Μπορεί να απουσιάζει ο Αλγερινός εξτρέμ Σουντανί, όμως, ο κόουτς των Πειραιωτών θεωρεί ότι θα καλυφθεί επάξια το κενό του, αφού θα τον αντικαταστήσει ο νεαρός Πιάτσα που είναι από τα hot ονόματα της Ντίναμο. Ο Σίλβα μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον Πιάτσα, δείχνοντας στιγμιότυπα από εμφανίσεις του στο κροατικό πρωτάθλημα.

Τέλος, οι στατικές φάσεις είναι ένας τομέας στον οποίο παρουσιάζεται ιδιαιτέρως απειλητική η Ντίναμο όταν επιτίθεται. Ωστόσο, έχει και τα προβλήματά της όταν βρίσκεται σε συνθήκες άμυνας στα φάουλ και στα κόρνερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ