ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Καρντόσο

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Καρντόσο
Καρντόσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια χαρά εμφανίστηκε στο Ρέντη ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος αν είχε κανονικά πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή (4/9) θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού.

Πάντα στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, τα περισσότερα βλέμματα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τραβούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Όσκαρ Καρντόσο ήταν αυτός που ξεσήκωσε τον κόσμο μόλις γνωστοποιήθηκε η απόκτησή του και είναι δεδομένο ότι αρκετά φλας θα πέσουν πάνω του. Ανυπομονούν οι φίλοι του Ολυμπιακού να τον δουν αγωνιζόμενο με την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτή η μέρα δεν πρόκειται να αργήσει.

Ο Παραγουανός φορ πρώτα απ' όλα εμφανίστηκε στο Ρέντη σε αρκετά καλή κατάσταση. Είχε κάνει βέβαια προετοιμασία με την Τράμπζονσπορ και έτσι δεν υπήρχε θέμα για το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Το γεγονός ότι πήγε ακόμα και στο ρεπό της ομάδας στο προπονητικό κέντρο για να κάνει το πρόγραμμά του, δείχνει και τον βαθμό της επιθυμίας του να μπει κατευθείαν στο κλίμα του Ολυμπιακού.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-11/9) αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα του Καρντόσο στις προπονήσεις, τότε θα μπορούσε να βγει το εξής συμπέρασμα: Ότι ακόμα και... απόψε να είχε επίσημο παιχνίδι, θα μπορούσε να διεκδικήσει φανέλα βασικού!

Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει η παρουσία του στο Ρέντη. Φαίνεται ότι είναι σε θέση να αρχίσει να παίρνει άμεσα παιχνίδια στα πόδια του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Ρομαό και Μπρούνο Βιάνα, είναι δεδομένο ότι ειδικά ο δεύτερος θα χρειαστεί κάποιον χρόνο προσαρμογής. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός Βραζιλίας και όπως συμβαίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ευρώπη από πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, έτσι και με τον νεαρό στόπερ θα χρειαστεί να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος.

Ο δε Ρομαό ναι μεν έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και ουσιαστικά όλο το καλοκαίρι το έβγαλε με ατομικές προπονήσεις, ωστόσο στο Ρέντη δείχνει ότι είναι σε θέση να αρχίσει να “απειλεί” τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Σε πρώτη φάση ο Σέρβος έχει το προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότιθ θα πάρει και τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Ο Ρομαό δεν έπιασε λιμάνι για να βλέπει την πλάτη του Μιλιβόγεβιτς, αλλά για να... δείχνει τη δική του στον Σέρβο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ