ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για Αρόουκα ο Φορτούνης

Έτοιμος για Αρόουκα ο Φορτούνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανονικά με τους συμπαίκτες του προπονήθηκε την Τρίτη (23/8) ο Φορτούνης και τέθηκε στην διάθεση του Μπέντο ενόψει της αναμέτρησης με την Αρόουκα (25/8, 21:45).

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη (23/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς (25/8, 21:45) με την Αρόουκα για την φάση των play offs του Europa League.

Το ευχάριστο για τον Πάουλο Μπέντο είναι το γεγονός ότι ο Κώστας Φορτούνης γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για ματς της Πέμπτης.

Αντίθετα οι Μπουχαλάκης και Σιόβας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφότεροι εκτός μάχης ενόψει Αρόουκα. Ο Ελαμπντελαουί έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, όμως έλειψε δικαιολογημένα από την προπόνηση της Τρίτης εξαιτίας μιας οικογενειακής υπόθεσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα γυμναστούν εκ νέου το πρωί (09:00) της Τετάρτης (24/8) και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μπέντο θα ανακοινώσει την αποστολή για τη ρεβάνς με την Αρόουκα.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρίν και επίσημα στον Ολυμπιακό
Τρεις ομάδες "κοντράρουν" τον Ολυμπιακό για Ιλόρι
Φιλικό με τον Λεβαδειακό στις 31 Αυγούστου
Φάκελος "αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό"
Ανοίγει ξανά για τα καλάο δρόμος γιαΝιλμάρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ