ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμοι οι Πάρντο και Μποτία

Έτοιμοι οι Πάρντο και Μποτία
INTIME SPORTS

Φελίπε Πάρντο και Αλμπέρτο Μποτία προπονήθηκαν με την ομάδα, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους, αλλά μόνο σίγουροι δεν θεωρούνται να μπουν την Παρασκευή στο αεροπλάνο για την Θράκη.

Πριν από την Άρσεναλ υπάρχει ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, αλλά η αλήθεια είναι πώς τόσο ο Μάρκο Σίλβα, όσο και οι ποδοσφαιριστές του δεν γίνεται να βγάλουν από το μυαλό τους το παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

Ο Φελίπε Πάρντο και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι δύο ποδοσφαιριστές που στήριξε πολλά πάνω τους στο ξεκίνημα της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός και για αυτό τον λόγο θέλει να τους έχει ετοιμοπόλεμους με τους "κανονιέρηδες".

Την Πέμπτη (3/12) και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Και χθες (2/12) βέβαια είχαν βγάλει όλο το πρόγραμμα, αλλά το πρώτο τους σοβαρό τεστ ήταν το σημερινό. Ο Σίλβα τους είδε και τους δύο να προπονούνται δίχως πρόβλημα και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον Πανθρακικό. Ακόμα δεν το έχει αποφασίσει ο Σίλβα. Θα τους δει και την Παρασκευή (4/12, 10.30) στην τελευταία προπόνηση, προτού οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το αεροπλάνο και φύγουν για την Θράκη. Αν κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στο αεροπλάνο, αυτός είναι ο Πάρντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ