ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει Μάριν στο ντέρμπι ο Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μάριν EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία ούτε την Παρασκευή (2/3) έδειξε το παραμικρό στις δοκιμές του Ρέντη ενόψει Παναθηναϊκού (4/3, 19.30). Παρόλα αυτά, ο Μάριν φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πάρντο, που ήταν να ξεκινήσει στην Τούμπα.

Δεν έβγαλε κάποια είδηση η προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (2/3). Απομένει άλλη μία λοιπόν για να βγει η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/3), με τον Όσκαρ Γκαρθία να "πονοκεφαλιάζεται" επί της ουσίας για την κατάρτιση της 18άδας, μιας και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Από τις δοκιμές της Παρασκευής (2/3) δεν βγήκε κάποια σοβαρή άκρη ως προς το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο 44χρονος τεχνικός.

Ωστόσο, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μάρκο Μάριν αντί του Φελίπε Πάρντο. Να θυμίσουμε ότι ο Κολομβιανός είχε επιλεχθεί από τον Γκαρθία αντί του Μάριν για το ντέρμπι της Τούμπας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να σκέφτεται σοβαρές αλλαγές ο Γκαρθία.

Με λίγα λόγια, το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν οι Προτό (γκολπόστ), Ομάρ (δεξιά), Μποτία, Σισέ, Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα, Ρομαό, Ταχτσίδης στα χαφ, οι Μιραλάς και Μάριν στις πτέρυγες της επίθεσης και ο Οφόε πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τη Δευτέρα (5/3) η απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: "Ο τραυματισμός του Γκαρθία προκλήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού"
Ανσαριφάρντ: "Με Παναθηναϊκό είναι το πραγματικό ντέρμπι της Ελλάδας"
Γκαρθία: "Είμαι λυπημένος με ό,τι έγινε, δεν έχει σημασία η διαφορά με Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ