ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει εκπλήξεις και στην ενδεκάδα ο Μπέντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο δεν αποκάλυψε όλα τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όλοι έχουν τις πιθανότητές τους για να παίξουν στα χαφ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το σημαντικό για τον Πάουλο Μπέντο είναι να μπουν με το δεξί στο 2017 και όχι τόσο πολύ ποια πρόσωπα θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης (4/1, 19.30) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος στην τελευταία προπόνηση έκανε αρκετές δοκιμές και η αλήθεια είναι ότι σαν να μπέρδεψε κάπως την κατάσταση. Τα μεγάλα ερωτηματικά έχουν να κάνουν κυρίως με τα χαφ, εκεί όπου αναμένονται εκπλήξεις.

Και ο Καμπιάσο έχει δοκιμαστεί στη θέση του Μιλιβόγεβιτς, και ο Μπουχαλάκης! Ο Μάρτινς είναι ο μόνος σίγουρος που θα βρεθεί στην τριάδα, είτε ως "οκτάρι", είτε σε ρόλο "Φορτούνη". Μέχρι και ο Ανδρούτσος έχει τις πιθανότητές του να παίξει στη θέση του Φορτούνη, ο οποίος πάντως τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και δεν αποκλείεται στο τέλος να τον προτιμήσει ο προπονητής του!

Στις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει η ιστορία με τον "άσο". Ο Λεάλι έχει το σαφέστατο προβάδισμα, παρότι δεν έχει ενημερωθεί κανένας από τους δύο γκολκίπερς ποιος θα πάρει τα γάντια του βασικού. Οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια αναμένεται να αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ γίνεται ο... κακός χαμός επειδή ο Μπέντο δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρος στις διάφορες δοκιμές. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν ήταν, θα έβαζε στον αγώνα και όλους αυτούς που είχε δοκιμάσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που άλλα δοκιμάζει στο Ρέντη και άλλα πράττει στους αγώνες.

Στην κορυφή της επίθεσης θα περάσει λογικά ο Καρντόσο και στα “φτερά” ο Σεμπά με τον Μανθάτη. Ο Μάρκο Μάριν δοκιμάστηκε ελάχιστα αντί του Μανθάτη και για αυτό το λόγο φαντάζει ο Γερμανός ως αουτσάιντερ. Είπαμε όμως: Ο Μπέντο είναι ο προπονητής που πάντοτε επιφυλάσσει μια-δυο εκπλήξεις για την ενδεκάδα.

ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπέντο έκλεισε στην αίθουσα προβολής βίντεο τους ποδοσφαιριστές του για να τους δείξει διάφορα στιγμιότυπα από παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό που τους τόνισε είναι ότι οι Αρκάδες είναι μία ομάδα που θα κοιτάξει να κλειστεί πίσω και να “χτυπήσει” με αντεπιθέσεις, όπως κάνουν δηλαδή οι περισσότερες που κατεβαίνουν στο Καραϊσκάκη.

Πάντοτε έχει στο μυαλό του ο Μπέντο το 0-0 με την Κέρκυρα, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε και την απαιτούμενη υπομονή ή το καθαρό μυαλό για να “χτυπήσει” με οργανωμένες επιθέσεις τους "Φαίακες". "Υπομονή στο παιχνιδι μας", είναι το κλειδί για τη νίκη σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Καμπιάσο και νέο "αίμα" ενόψει Αστέρα ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ