ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σίλβα με Πλατανιά

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σίλβα με Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Καπίνο αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα γάντια του. Χωρίς Ντουρμάζ και Καμπιάσο οι Πειραιώτες και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τους Χανιώτες.

Πώς το είχε πει ο Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ; “Όλοι θα χρειαστείτε, έχουμε ένα σωρό αγώνες μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, να είστε προετοιμασμένοι άπαντες για να παίξετε”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πορτογάλου.

Μπορεί με την ΑΕΚ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Ατρόμητο να μην έκανε και πολλές αλλαγές, αλλά η αλήθεια είναι πώς με τον Πλατανιά το απόγευμα της Τετάρτης (28/10, 19.30) επιβάλλεται να γίνει ροτέισον. Δεν υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σίλβα θα πάει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Για παράδειγμα ο Καπίνο αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά και να φορέσει τα ερυθρόλευκα γάντια του. Επίσης ο Σαλίνο θα πάρει τη θέση στο ένα άκρο της άμυνας, είτε του Μαζουακού, είτε του Ελαμπντελαουί.

Ο Ντα Κόστα επίσης εκτιμάται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής από την αρχή και ίσως δούμε τον Σιόβα να ξεκουράζεται αυτή τη φορά, μιας και ο “ψηλός” παίζει ανελλιπώς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το θέμα είναι στα χαφ τι θα γίνει. Ο Μπουχαλάκης προπονήθηκε την Δευτέρα (26/10) κανονικά με την ομάδα, αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί. Οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι δεν έχουν σταματήσει να παίζουν, ενώ ο Καμπιάσο με τον Μανιάτη ακόμα ακολουθούν τα προγράμματά τους. Οι Ζντιέλαρ και Τζανδάρης έχουν τις πιθανότητές τους με λίγα λόγια να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τον Σέρβο να έχει τις περισσότερες.

Ο Τσόρι από την πλευρά του λογικά θα περάσει αντί του Φορτούνη, ενώ χαμός γίνεται και για τα άκρα της επιθετικής γραμμής με τον Ερνάνι να περιμένει την ευκαιρία του να παίξει για πρώτη φορά βασικός. Έχει περάσει ένα δίμηνο κι ακόμα ο Πορτογάλος μπαίνει αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Πάρντο και ο Σεμπά χρειάζονται ανάσες και λογικά ο Ερνάνι θα βρεθεί στην ενδεκάδα από τη στιγμή που ούτε ο Ντουρμάζ υπολογίζεται λόγω του τραυματισμού του. Θέση διεκδικεί και ο Κολοβός, ενώ είναι ένα ερωτηματικό τι θα συμβεί με τον Γιαννιώτα που δυστυχώς για τον ίδιο δεν χωράει ούτε στα οικογενειακά διπλά.

Τέλος στη μάχη ανάμεσα σε Φινμπόγκασον και Ιντέγε έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά ο Σίλβα θα επιλέξει αυτή τη φορά τον Ισλανδό στράικερ.

Γευμάτισαν στην Γλυφάδα

Με αφορμή την ονομαστική εορτή των Δημήτρηδων του Ολυμπιακού, του Σιόβα, του Κολοβού και του Γούτα, οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους, στον Μάρκο Σίλβα, στο τεχνικό τιμ και σε στελέχη του Ολυμπιακού σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Παρόντες ήταν οι Αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης και Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ενώ κοντά στην ομάδα ήταν, όπως πάντα, ο Αθλητικός Διευθυντής, Γρηγόρης Γεωργάτος. Για περίπου δύο ώρες είχαν την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ