ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εθελοντές από τις ΗΠΑ στο Summer Camp

Εθελοντές από τις ΗΠΑ στο Summer Camp

Δύο αδέρφια από το Σικάγο, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Κοσμάς, είναι καθημερινά στουΡέντηκαι βοηθούν εθελοντικά στα φετινά Summer Camps του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Από το Σικάγο των ΗΠΑστον Πειραιά "δίπλα" στον αγαπημένο τους Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Κοσμάς, υιοί του ιδιοκτήτη της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο, είναι καθημερινά στο Ρέντηκαι βοηθούν εθελοντικά προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία και τα φετινά Summer Camps.

Οι δυο νεαροί που έχουν τελειώσει το σχολείο στις ΗΠΑ και έχουν εισέλθει ήδη σε Πανεπιστήμιο παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες του Camp και βοηθούν σ' ότι και εάν τους ζητηθεί.

Τα αδέλφια από το Σικάγο που είναι Ολυμπιακοίαπό τα γεννοφάσκια τους είχαν και την ευκαιρία να μιλήσουν σε αρκετά παιδιά του Camp για την πόλη τους και για την απήχηση που έχει εκεί ο Ολυμπιακός.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος εξήγησαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στο Σικάγο και σ' αυτό έχει συντελέσει η μακροχρόνια παρουσία του στο UEFA Champions League.

Συντονιστής της κουβέντας ήταν ο Γιώργος Βαϊτσηςο οποίος μίλησε και αυτός με την σειρά του για το παγκόσμιο φαινόμενο του Ολυμπιακού και ζήτησε από τα παιδιά να προσέξουν ιδιαίτερα αυτά που θ' ακούσουν στην επίσκεψη τους στο Μουσείο στο "Γ. Καραϊσκάκης" αφού η αγαπημένη τους ομάδα έκλεισε φέτος 90 χρόνια ζωής!

Φυσικά ένα από τα θέματα της συζήτησης στην οποία συμμετείχαν ενεργά όλα τα παιδιά ήταν λόγω Σικάγου και ο μεγάλος Michael Jordan!

Ο σταρ του ΝΒΑ είχε παίξει κόντρα και στον Ολυμπιακό στο Παρίσι κάτι που δεν ήξεραν πολλά παιδιά ενώ ο Παναγιώτης και ο Χρήστος μίλησαν στους "μαθητές" του Camp για τον Michael Jordan που έζησαν στο Σικάγο και για τις θεωρίες τους για τον αθλητισμό, τη νίκη, την ήττα και την προσπάθεια!

Από την Δευτέρα στη 2η περίοδο του Summer Camp θα συμμετάσχουν 9 παιδιά από την Σχολή μας από το Σικάγο τα οποία θα έρθουν στην χώρα μας το Σάββατο μαζί με τον κ. Γιάννη Κοσμά".

Εθελοντές από τις ΗΠΑ στο Summer Camp

Ραντεβού με την ιστορία

Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Νινιάδης, Αμανατίδης, Βαϊτσης και Πάντος βρέθηκαν στο Summer Camp. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ραντεβού με την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδοςείχαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ρέντη τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp 2015 της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αλλά και τα κορίτσια που επέλεξαν και φέτος το Camp του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν με θρύλουςτης αγαπημένης τους ομάδας και "απέσπασαν" και πολύτιμες συμβουλές.

Ο μεγάλος αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς"συνάντησε" πάλι στο... γήπεδο τον συμπαίκτη του στην αριστερή πτέρυγα-φωτιά του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ανδρέα Νινιάδη, τον Γιώργο Αμανατίδη, τον Τάσο Πάντοκαι τον Γιώργο Βαϊτση. Οι "αιώνιοι" Πρωταθλητές έδωσαν χαρά στα παιδιά και τους μίλησαν για την χαρά του ποδοσφαίρου και πόσο σημαντικό είναι να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ