ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εσύ ποιους θα κράταγες;

Εσύ ποιους θα κράταγες;
INTIME SPORTS

Ψάχνει για προπονητή και παίκτες ο Ολυμπιακός, 4 αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ 5 έχουν ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Υπάρχουν άλλοι 24 από το ρόστερ που ολοκλήρωσε τη σεζόν. Ποιους θα κράταγες;

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της νέας περιόδου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Βίτορ Περέιρα, ψάχνει και προπονητή.

Οι Μέγκιερι, Αφελάι, Σαντάνα και Μήτρογλου είναι γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι, ενώ τα ερυθρόλευκα έχουν ήδη βάλει οι Λορία, Μαρτίνες, Μπεν (υπέστη ρήξη χιαστών στο προτελευταίο ματς της σεζόν), Χαλκιαδάκης και Γιαννιώτας.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν άλλοι 24 ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την σεζόν. Η παραμονή κάποιων εξ αυτών θα πρέπει να θεωρείται ούτως ή άλλως δεδομένη, όπως για παράδειγμα των Ντομίνγκες, Φουστέρ που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, του Μανιάτη που υπέγραψε επέκταση και αναρρώνει από την επέμβαση στους χιαστούς, φυσικά και του Μιλιβόγεβιτς που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Άντερλεχτ.

Στο poll του Sport24.gr μπορείτε να ψηφίσετε ποιους από τους προαναφερθέντες και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, θεωρείτε απαραίτητους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ