ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσπασε το φράγμα των 5000 διαρκείας

Έσπασε το φράγμα των 5000 διαρκείας
INTIME SPORTS

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τις 5 πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους έχουν ήδη διατεθεί 5000 κάρτες!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία της διοίκησης των Πειραιωτών να θέσουν σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2015-16 σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Από την πρώτη μέρα που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού, οι ουρές είναι συνώνυμο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έτσι λοιπόν το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε την Τρίτη (14/7), καθώς οι φίλοι της πειραϊκής ομάδας έσπευσαν μαζικά να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας και να κλείσουν μια θέση για όλα τα παιχνίδια της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από συνολικά 5 ημέρες κυκλοφορίας τους, περισσότερα από 5000 εισιτήρια διαρκείας έχουν "πετάξει", νούμερο που συνιστά ρεκόρ για τον συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες και με αυτόν τον ρυθμό πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας είναι ορατό το ενδεχόμενο περισσότερες από τις μισές θέσεις του Φαληρικού γηπέδου (33.000 η συνολική χωρητικότητα) να είναι ρεζερβέ την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ