ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσπασε το φράγμα των 15.000 διαρκείας

Έσπασε το φράγμα των 15.000 διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας εξακολουθεί να είναι μεγάλη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ανακοινώνουν πως έχουν ήδη διαθέσει πάνω από 15.000!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επέλεξε το σύνθημα "Μην σταματάς" για να δώσει τίτλο στη φετινή καμπάνια της για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 και αποδεικνύεται πως αυτό το μότο εμπνέει απόλυτα τους οπαδούς της ομάδας.

Αυτό φαίνεται από την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει και φέτος για τις κάρτες διαρκείας, με τον φίλαθλο κόσμο των Πειραιωτών να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης και να φροντίζει από νωρίς να κλείσει θέση για όλη τη σεζόν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όπως ενημέρωσε την Τετάρτη (20/7) η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ξεπεράστηκε ήδη το φράγμα των 15.000 διαρκείας και ξέχωρα από την (πολύ μεγάλη) ικανοποίηση που υπάρχει για τη στάση του κόσμου, υπάρχει η εκτίμηση πως αν συνεχίσουν να "φεύγουν" διαρκείας με αυτούς τους ρυθμούς δεν αποκλείται να σημειωθεί και νέο ρεκόρ.

Έσπασε το φράγμα των 15.000 διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπου ρεκόρ να έχετε υπόψη της την περασμένη αγωνιστική σεζόν, όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε πρόβλεψη και "εξαφάνισε" 21.176 κάρτες διαρκείας, παρέχοντας έτσι μία σημαντική πηγή εσόδων για τον σύλλογο.

Το φετινό πάντως νούμερο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής είναι καθόλα εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως η διοίκηση δεν έχει κάνει κάποια "τρανταχτή" μεταγραφή (τις περίφημες μεταγραφές... αεροδρομίου όπως έχουμε συνηθίσει να τις αποκαλούμε) και έχει περιοριστεί σε λίγες κινήσεις ( Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια και Λεάλι τα νέα πρόσωπα, ενώ αποχώρησαν οι Ρομπέρτο και Φουστέρ) ενώ ο κόσμος έχει εικόνα της ομάδας από λίγα μόνο φιλικά.

Πάντως, με το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς να πλησιάζει (την ερχόμενη Τετάρτη με την Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League) το σίγουρο είναι πως το "Καραϊσκάκης" θα έχει πολύ θετική αύρα για τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους παίκτες του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει με την κίνηση των διαρκειάς πως για μία ακόμα χρονιά θα είναι πάλι εκεί...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ