ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου στην Κ-20 ο Ολυμπιακός

Έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου στην Κ-20 ο Ολυμπιακός

Σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (1/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 2-0 τον Ατρόμητο Αθηνών.

Πέρα από τον αήττητο Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει και την μεγάλη κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης (27/9) με την Γιουβέντους, ωστόσο μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε από το παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 12', όταν ο Κίναλης έβγαλε σε κόρνερ την προσπάθεια του Βοΐλη. Στο 37' όμως ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε το αίμα του πίσω και αφού απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ, σκόραρε για το 1-0.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα απώλεσε δύο ευκαιρίες με τους Πέιο και Βάρκα και στο 42' και το 44' αντίστοιχα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το μίνιμουμ προβάδισμα των "ερυθρολεύκων".

Στο δεύτερο μέρος ήρθε το τέρμα του Ξενιτίδη από ασίστ του Βοΐλη για το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (1/10). Ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στη νίκη και είναι πλέον στην 4η θέση με 12 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και φυσικά για τη νίκη. Έπαιζαν κόντρα σε μια καλή ομάδα που ήταν αήττητη και έπρεπε να κερδίσουν. Τα καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίζουμε συνεχώς νέα παιδιά. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με την Γιουβέντους και έπρεπε να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Γαλούπης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Πέιος (68' Φυτόπουλος), Βοΐλης, Νεοφυτίδης, Βάρκας, Ξενιτίδης (87' Κηπουρός), Βρουσάι (78' Κωστανάσιος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Ταμπάς, Βιταλιώτης, Λώλος, Στρούγγης, Ιμέρι, Νταβιώτης (67' Τσεκερίδης), Παυλής (83' Χατζοβασιλάκης), Τριμμάτης (46' Κότσικος), Λαζαρίδης, Νάτσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ