ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εσπανιόλ - Μποτία: Μέρος... 3ο!

Εσπανιόλ - Μποτία: Μέρος... 3ο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εσπανιόλ για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια έχει βάλει στο "σημάδι" τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος πάντως αναμένεται το καλοκαίρι να κάτσει στο τραπέζι με τους "ερυθρόλευκους" για να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Να, λοιπόν, που εμφανίστηκαν νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία που μπλέκουν τον Αλμπέρτο Μποτία με την Εσπανιόλ! Η καταλανική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του στόπερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην πατρίδα του. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Εσπανιόλ έχει στα “ραντάρ” της τον Μποτία

Δεν γράφουν ψέματα στην Ισπανία. Δεν είναι παραμύθια το γεγονός ότι οι Καταλανοί καλοβλέπουν την περίπτωση του υπαρχηγού του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε ότι ο Μποτία έχει τον ίδιο μάνατζερ με αυτόν του Ρομπέρτο, ο οποίος πήγε στην Εσπανιόλ τον Ιούνιο του 2016.

Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να σταθούμε έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Καταλανοί έκαναν μία προσπάθεια να τον αποκτήσουν στα τελειώματα του περασμένου Αυγούστου. Τον κυνηγούν δηλαδή εδώ και καιρό. Δεν είναι πρόσφατο το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα του ρεπορτάζ της Εσπανιόλ, ο Μποτία είχε μπει στο “σημάδι” της από το καλοκαίρι του 2015, όταν προπονητής στον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκο Σίλβα και ο Ισπανός αμυντικός είχε ήδη πίσω του μία χρονιά με τα ερυθρόλευκα και με παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Για τρίτη φορά επί της ουσίας τα τελευταία δύο χρόνια η Εσπανιόλ εκφράζει ένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μποτία. Το τι θα συμβεί τελικά, θα το μάθουμε το καλοκαίρι. Πάντως, υπάρχει διάθεση από πλευράς Ολυμπιακού να κάτσει στο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή και να μιλήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ