ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερυθρόλευκο... λίφτινγκ στο Αίγιο

Ερυθρόλευκο... λίφτινγκ στο Αίγιο
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε αρκετούς απότους βασικούς εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο (2/12, 19.30)

Κόσμο και κοσμάκη “έκοψε” ο Μάρκο Σίλβα από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (2/12, 19.30) στο Αίγιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Ιντέγε. Φυσικά εκτός έμειναν και οι τραυματίες Πάρντο, Πουλίδο, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης και οι ανέτοιμοι Μανιάτης, Γούτας, Μπεν. Συν τοις άλλοις έξω είναι και ο Τζανδάρης.

Από τους θεωρητικά “βασικούς” πήρε τους Ντα Κόστα, Καμπιάσο, Κασάμι, Τσόρι, Σεμπά και Ντουρμάζ. Σε αυτούς προσθέστε και τους Φινμπόγκασον, Φουστέρ. Ο Σίλβα δεν φαίνεται να πηγαίνει σε έντεκα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί ούτε στο οικογενειακό διπλό, όπως είχε συμβεί με τον Πλατανιά. Προφανώς θα χρησιμοποιήσει και κάποιους από τους βασικούς, γιατί μετά την ισοπαλία με τους Χανιώτες στο Καραϊσκάκη, θέλει τη νίκη στο Αίγιο για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση.

Η αποστολή λοιπόν αποτελείται από τους Αυλωνίτη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτα, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρο, Κολοβό, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκα, Βούρο και Ζντιέλαρ.

Να σημειωθεί ότι ο Σαλίνο ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο στο γόνατο και δεν έκανε προπόνηση. Παρόλα αυτά, συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Από τα μέτωπα των τραυματιών, ο Μποτία και ο Πάρντο ανεβάζουν για τα καλά ρυθμό για να είναι έτοιμοι με την Άρσεναλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ