ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχονται Σίλβα και ανακοινώσεις

Έρχονται Σίλβα και ανακοινώσεις

Τη Δευτέρα ξεκινάει τυπικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, με τον Μάρκο Σίλβα , αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα, να δίνουν το "παρών".

Ξεκινάμε από τον Πορτογάλο προπονητή, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό, έχει δώσει τις μεταγραφικές προτάσεις του στη διοίκηση και με αυτές γίνονταιοι οποιεσδήποτε κινήσεις. Βέβαια τα πάντα έχουν φρενάρει λόγω του δημοψηφίσματος, αλλάδεν έχει κοπεί το νήμα των συζητήσεων.

Τουναντίον υπάρχει ανοιχτή γραμμή με Νενέ, Ντιοπ, Μπερμπάτοφ, Ζαπάτα, Ζόνατας και Μιραλάς και τη Δευτέρα, ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειεςγια το αίσιο τέλος των μεταγραφικών υποθέσεων που θα ...προκριθούν από προπονητή-διοίκηση.

Για τον Κέβιν Μιραλάς, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε πριν από πολλές ημέρες, αναμένεται εντός των ημερών η πρώτη επαφή με τον Έβερτον, προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος. Ο πρόεδρος του αγγλικού κλαμπ, λόγω προσωπικού προβλήματος δεν είχε την ευχέρεια να ασχοληθεί με τα μεταγραφικά θέματα, γι αυτό και δεν προχώρησε με γοργά βήματα η υπόθεση Μιραλάς. Δεδομένα είναι ότι ο Βέλγος παίκτης δεν θα μείνει στο Λίβερπουλ, η επιθυμία του Ολυμπιακού για την απόκτηση του, αλλά και η πρόθεση της οικογένειας του Μιραλάς για επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Μάρκο Σίλβα εξάλλου παρότι δεν έχει αποδεσμευθεί από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, αλλά δεν θα ανακοινωθεί πριν υπάρξει αίσιο τέλος με το πορτογαλικό κλαμπ. Η προετοιμασία εξάλλου του Ολυμπιακού ξεκινάει ουσιαστικά την Τετάρτη 8 Ιουλίου, αφού τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι προγραμματισμένα τα εργομετρικά τεστ.Επομένως υπάρχει περιθώριο ως τότε, για να δούμε τον Πορτογάλο με κόκκινες φόρμες στο Ρέντη.

Οι δυο βοηθοί του πάντως Ζοάο Πέδρο, Γκονζάλο Πέδρο, πήγαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ, δεν τους επιτράπηκε όμως η είσοδος, παρότι δεν ανακοινώθηκε η αποδέσμευση τους. Κινήθηκαν βάση εντολών των δικηγόρων τους, καθώςη υπόθεση μπορεί να πάει στο τέλος και δικαστικά.

Απο εκεί και πέρα , συνεχίζεται το αλισβερίσι για την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στη Φενερ Μπαχτσέ, με δεδομένη πλέον την πρόθεση του Σέρβου να πάει στην Τουρκία, ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθεί για τα καλύτερα χρηματικά και έμψυχα ανταλλάγματα, βάζοντας το πακέτο και τους Μποτία, Ντουρμάζ, με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης να ρίχνει στο ...τραπέζι και το όνομα του Εμμάνουελ Εμενίκε. Του Νιγηριανού επιθετικού που δεν έχει μέλλον στη Φενερμπαχτσέ, αφού είναιpersonanograttaγια τους οπαδούς της, καθώς έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης , πέταξε τη φανέλα και αποχώρησε από το γήπεδο.

Τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει τις μεταγραφές που έγιναν πριν από καιρό. Τον Γάλλο Σαμπαλί και τους ... εγχώριουςΤζανδάρη, Μαρτίνες, Λόρια, Χαλκιαδάκη, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιαννιώτα.

Στα ... χέρια του Μάρκο Σίλβα θα παραδοθούν και οι Γιαταμπαρέ, Βλαχοδήμος, με τον πρώτο να είναι στα πλάνα του Πορτογάλου, ενώ ο δεύτερος θα δοκιμασθεί στην προετοιμασία σε θέση μπακ, θα του δοθεί με λίγα λόγια η τελευταία ευκαιρία να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Στην προετοιμασία εξάλλου αναμένεται να δούμε και τον Πουλίδο, χωρίς την ανακοίνωση τηςαπόκτησης του, ως την ημέρα που θα δοθεί τέλος στην δικαστική περιπέτεια του με την Τίγκρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ