ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχονται ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό

Έρχονται ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό
Νιλμάρ Ιλόρι Καρντόσο

Ο Καρντόσο είναι με το στυλό στο χέρι, ο Νιλμάρ εξακολουθεί να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα και την ίδια στιγμή ο Μπέντο κλείνει τα αφτιά στους παίκτες του για να πάρουν απόψε (25/8, 21.45) την πρόκριση στους ομίλους τουEuropa League.

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες απέμειναν για τη ρεβάνς με την Αρούκα και όλοι στον Ολυμπιακό αυτό που περιμένουν είναι να τελειώσει αναίμακτα αυτή η διαδικασία των πλέι οφ και από αύριο (26/8) να τελειώσουν μία-μία με τις μεταγραφικές υποθέσεις!

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ακόμα και στην απόκτηση πέντε ή έξι ποδοσφαιριστών! Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Όσκαρ Καρντόσο της Τράμπζονσπορ πήρε πάνω του το θέμα της μεταγραφής του και ξεκαθάρισε στους Τούρκους ότι δεν θέλει με τίποτα να πάει στο Μεξικό.

Η τουρκική ομάδα φαίνεται ότι έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την παραχώρηση του Παραγουανού επιθετικού και φέρεται πλέον ο πολύπειρος φορ να βρίσκεται με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πολύ πιθανό να αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφή των “ερυθρολεύκων”.

Ο δεύτερος που είναι προ των πυλών είναι ο Νιλμάρ, ο οποίος εξακολουθεί να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα από το Ντουμπάι, παρά το γεγονός ότι στην Αλ Νασρ επιμένουν ότι δεν τα έχουν βρει και στο 100% με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Πολύ πιθανό να... βοηθήσει και ο ο Ολυμπιακός με τον τρόπο του στο να τελειώσει άμεσα τις συζητήσεις ο παίκτης με τους Άραβες. Μπορεί να καλύψει ένα μέρος ο πρωταθλητής Ελλάδας με λίγα λόγια.

Ο Τιάγκο Ιλόρι είναι στην κορυφή της λίστας, ο Μπέντο τον θέλει διακαώς και θα πρέπει να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις της Λίβερπουλ που επιθυμεί να τον παραχωρήσει μόνο με μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού που θέλει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει αισιοδοξία στο λιμάνι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ιλόρι θα ρίξει με τη σειρά του άγκυρα.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πρόθεση των Πειραιωτών είναι να αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ και ένας εξτρέμ. Ο Άγγλος στόπερ Τζολέον Λέσκοτ δεν φαίνεται να συγκινεί και ιδιαίτερα τον Μπέντο και για αυτό το λόγο εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις πολύπειρων κεντρικών αμυντικών. Όσο για τα άκρα της επίθεσης. Ο Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παραμένει πρώτη επιλογή, με τον Καρσελά της Μπενφίκας να είναι πιο πίσω στις προτιμήσεις του κόουτς των Πειραιωτών.

Όλα για την πρόκριση, σενάριο με Ρέτσο δεξί μπακ!

Και μέσα σ' όλα απόψε ο Ολυμπιακός παίζει την ευρωπαϊκή του χρονιά. Οι παίκτες της Αρούκα εμφανίστηκαν “αγριεμένοι” με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, ενώ ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας Κάρλος Πίνιο τόνισε ότι “ είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία”!

Την ίδια στιγμή στο Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να δίνουν καμία σημασία στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν. Προσπαθεί με λίγα λόγια να τους κλείσει τα αφτιά και να τους έχει συγκεντρωμένους για τη ρεβάνς με τους Πορτογάλους.

Σε σχέση με το 0-1 αναμένονται δύο αλλαγές. Η μία αναγκαστική, μιας και ο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος. Βούρος και Ρέτσος δίνουν τη “μάχη” τους για να καλύψουν το δεξί άκρο της άμυνας. Η δεύτερη αλλαγή αφορά τον άνθρωπο που θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι από τον άξονα. Ο Φορτούνης δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Τσόρι. Στην τελευταία προπόνηση ο Μπέντο είχε στην ομάδα των βασικών στο διπλάκι τους Ρέτσο και Φορτούνη.

Οπότε, αναμένεται ένα σχήμα με Καπίνο, Ρέτσο (Βούρο), Μποτία, Ντα Κόστα, ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη (Τσόρι), Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγιε.

Πήρε πιστοποιητικό

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως έδωσε πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό.

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Χορήγησε πιστοποιητικό στην: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ