ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται την Τρίτη ο Καρεμπε για τον Ολυμπιακό

Έρχεται την Τρίτη ο Καρεμπε για τον Ολυμπιακό

Ο Καρεμπέ αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα. Θα είναι ο πρεσβευτής του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και θα παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα, όπου θα προσδιοριστεί και ο ρόλος του. Πεντε ή έξι μεταγραφές. Τι ψάχνουν οι "ερυθρόλευκοι", ποιοι φεύγουν

Tην άφιξη του Κριστιάν Καρεμπέ, περιμένουν αύριο Τρίτη στον Ολυμπιακό, του παγκοσμίου σταρ που θαείναι η φωνή του και η εικόνα του σε όλη την υφήλιο, ενώ εντός της εβδομάδας καταλήγουν στα ονόματα που θα γίνουν κρούσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο43χρονος Γάλλος , που έχει κατακτήσει Μουντιάλ και Euro, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην πατρίδα του, στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία και θα είναι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στις κληρώσεις, στα φόρουμ και σε όλα τα διεθνή μέτωπα. Θα είναι ο άνθρωπος που θα σηκώνει το τηλέφωνο και θα ανοίγειτο δρόμο για τις μεταγραφές ξένων παικτών, αφού έχει διασυνδέσεις με μεγάλες προσωπικότητες.

Ο Καρεμπέ θα παρουσιαστεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και θα ανακοινωθεί ο ρόλος που θα του αναθέσει ο Ολυμπιακός, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει βάσει της λίστας του Μίτσελ.

Πέντε ή έξι μεταγραφές

Μπαίνουμε μάλιστα στην τελική ευθεία , αφού τα ονόματα θα περιοριστούν σε πέντε-έξι για την κάλυψη τριών θέσεων, που είναι η πρωταρχική επιδίωξη. Δυο χαφ (αμυντικό και επιτελικό), καθώς και ένας ταχύς ακραίος επιθετικός.Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφεί δεκάδες ονόματα από το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά ως τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα.

Απο εκεί και πέρα θα γίνουν και άλλες προσθήκες, σε περίπτωση που παραχωρηθεί κάποιος παίκτης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Ρέντη ένας τερματοφύλακας, ένας δεξιο-κεντρικός μπάκ και ένας σέντερ φορ.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, Ιμπαγάσα, Μοδέστο και Πίνο θα κουνήσουν μαντήλι, με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ, ενώ από τους δανεικούς δύσκολα θα βρεθεί κάποιος στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Φυσικά θα προστεθούν και οι Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ολαιτάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ