ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Βαλντές!

Στην Ελλάδα ο Βαλντές!
INTIME SPORTS

Ο Νέλσον Βαλντές βρίσκεται στην Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30/1) προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόσωπο του Νέλσον Βαλντές έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στην γραμμή κρούσης.

Ο Παραγουανός επιθετικός είναι 100% προσωπική επιλογή του Μίτσελ , καθώς όταν του τέθηκε το ερώτημα από την διοίκηση "Μπερμπάτοφ ή Βαλντές", ήταν ξεκάθαρος λέγοντας το όνομα του τελευταίου.

Ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός έφτασε στην χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30/1), με πτήση μέσω Ζυρίχης.

Ο Βαλντές θα αποκτηθεί για έξι μήνες με την μορφή του δανεισμού από την Αλ Τζατζίρα με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Στις δηλώσεις κατά την άφιξη του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο 31χρονος άσος τόνισε τα εξής:

"Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας.

Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ".

Στην Ελλάδα ο Βαλντές!
INTIME SPORTS

Ο Βαλντές αναχώρησε αμέσως από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο, προκειμένου φυσικά να ξεκουραστεί και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης (30/1). Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών και ο Παραγουανός θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τουλάχιστον έως το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τον Βαλντές περίμεναν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο και τον καλωσόρισαν θερμά.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Βάις, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τρέχο, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προβάδισμα έναντι του Αργεντίνου πήρε ο Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ .

Άλλωστε υπάρχει χρόνος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, καθώς αυτό που προέχει είναι το θέμα του Βαλντές και του Μήτρογλου.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Φούλαμ και του Ολυμπιακού να είναι σε εξέλιξη.

Ουσιαστικά μένουν οι υπογραφές, ωστόσο μέχρι να πέσουν και αυτές τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως ο Μήτρογλου θέλει πολύ να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λίγκ και μάλιστα όταν έφτασε η πρόταση της Φούλαμ από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους "Cottagers".

Τέλος, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει θέμα με τον τερματοφύλακα Στοΐκοβιτς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ