ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Πουλίδο, "πακέτο" και ο αδελφός του

Έρχεται ο Πουλίδο, "πακέτο" και ο αδελφός του

Ο Άλαν Πουλίδο καταφθάνει με τον αδελφό του, Αρμάντο, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. To Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό άσο της Τίγκρες (VIDEO).

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός της Τίγκρες, ο οποίος έχει πάρει πάνω του την υπόθεση της μετακίνησής του στην ομάδα του Πειραιά, γεγονός που αντιμετωπίζεται πολύ θετικά στο Λιμάνι, βρίσκεται με την οικογένειά του στην πρωτεύουσα της χώρας από το Μοντερέι, ώστε να κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα, την Τρίτη ή την Τετάρτη το αργότερο.

Ο παίκτης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, κάτι που διατράνωνε από την αρχή η πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά η κατάσταση τράβηξε πολύ, με αποτέλεσμα να κουράσει πολύ το θέμα και τον "ερυθρόλευκο" κόσμο, ο οποίος άκουγε για Πουλίδο και Πουλίδο δεν έβλεπε. Ο ίδιος όμως έδειξε με τις κινήσεις του και τις πράξεις του πως θέλει να παίξει για λογαριασμό των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Πουλίδο θα έρθει "πακέτο" με τον αδελφό του, Αρμάντο, ο οποίος επίσης παίζει στην επιθετική γραμμή και είναι 25 ετών. Μαζί θα έρθουν στην Ελλάδα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Ουδείς ξέρει ποιο θα είναι το δικό του μέλλον στο Λιμάνι, πάντως θα αποκτηθεί και αυτός από την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε βίντεο με τον Άλαν Πουλίδο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ