ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται και υπογράφει ο Αφελάι

Έρχεται και υπογράφει ο Αφελάι

Σάρκα και οστά παίρνει η μεταγραφή του Αφελάι στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος εξτρέμ αναμένεται στο Σάββατο (9/8) στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Οριστικό είναι το deal του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του Ιμπραχίμ Αφελάι. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τους "μπλαουγκράνα", όσο και με τον 28χρονο εξτρέμ, ο οποίος θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολλανδός άσος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το Σάββατο (9/8), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αποκτούν με κανονική μεταγραφή τον Ιμπραχίμ Αφελάι για τα επόμενα τρία χρόνια, καλύπτοντας ιδανικά με αυτή την κίνηση την θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η απόκτηση του 28χρονου άσου ικανοποιεί πλήρως τον Μίτσελ, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναζητούσε έναν παίκτη με ξεχωριστή ποιότητα για τις πτέρυγες της επίθεσης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Πειραιώτες ψάχνουν ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή, αυτή του κεντρικού επιθετικού, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ανάγκες που υπήρχαν στην γραμμή κρούσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ