ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται στην Ελλάδα ο ντε λα Μπέγια

Έρχεται στην Ελλάδα ο ντε λα Μπέγια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τις επόμενες ώρες αναμένεται η άφιξη του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από το βράδυ της Κυριακής (3/7) είχε ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με την υπόθεση μεταγραφής του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωναν ότι οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, ο 31χρονος μπακ αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας τις επόμενες ώρες ( update: το μεσημέρι ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την άφιξη του παίκτη στις 17:30 στο "Ελ. Βενιζέλος) προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από την Ρεάλ Σοθιεδάδ στον Ολυμπιακό.

Ο ντε λα Μπέγια θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ισπανός μπακ αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή των "ερυθρολεύκων" στο Βέλγιο στις 6 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο παίκτης θα τεθεί στην διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ, που μέχρι τις 16 Ιουλίου και με βάση το προπονητικό κέντρο της Γκενκ, θα ξεκινήσει το "μοντάρισμα" του Ολυμπιακού ενόψει τον προκριματικών του Champions League στα τέλη του μήνα.

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τους Πειραιώτες, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ, ποσό με το οποίο αμειβόταν και στην Ρεάλ Σοθιεδάδ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι πρώτες διαφοροποιήσεις με Βίκτορ
Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο ντε λα Μπέγια
Ποιος Curry; Φορτούνης!
Στο... κόλπο για Κασάμι και η Νάπολι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ