ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται στην Ελλάδα ο Φινμπόγκασον

Έρχεται στην Ελλάδα ο Φινμπόγκασον

Τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Σοθιεδάδ και ο Ισλανδός φορ το Σάββατο (25/7) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους Πειραιώτες.

Πριν τον στόπερ, ο κεντρικός επιθετικός. Με αυτή τη σειρά ξεκινάει ο Ολυμπιακός την προσπάθεια του να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ, με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης.

Ο Ισλανδός διεθνής φορ αναμένεται στην Ελλάδα ακόμη και το Σάββατο (25/7) με σκοπό να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, τότε ο Φινμπόγκασον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί την Δευτέρα (27/7) με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας για το τρίτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα θα έχει την ευχέρεια να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος φορ, δίνοντας του χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με Τβέντε (29/7) και Φέγενορντ (1/8).

Ο Φινμπόγκασον αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοθιεδάδ και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2016. Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ήδη ο ισπανικός σύλλογος.

"Η Ρεάλ Σοθιεδάδ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έως το τέλος της σεζόν. Στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία από την στιγμή που ο παίκτης θα περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν οψιόν αγοράς για τον Ισλανδό επιθετικό", αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Σοθιεδάδ.

Μετά από μια εντυπωσιακή θητεία με τα χρώματα της Χέρενφεν, όπου σκόραρε 59 φορές σε 70 παιχνίδια, ο Ισλανδός διεθνής φορ δεν είχε ανάλογη επιτυχία στην Primera Division, όπου βρήκε δίχτυα 4 φορές σε 1199 λεπτά συμμετοχής.

Στον Πειραιά ο Φινμπόγκασον θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και να "αναγκάσει" τους "ερυθρόλευκους" να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ