ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται πρόταση για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έντονη φημολογία ότι τις επόμενες ημέρες θα "σκάσει" προσφορά στους "ερυθρόλευκους" για ποδοσφαιριστή που θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος. Πριν από μερικές μέρες είχε έρθει ομάδα τουMLSγια τον Μάρκο Μάριν.

Από τη στιγμή που διανύουμε μία μεταγραφική περίοδο, είναι λογικό τα σενάρια να είναι αρκετά, τόσο για τις αγορές, όσο και τις πωλήσεις.

Στον Ολυμπιακό έβαλαν "φρένο" στη μεταγραφολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι έως τις 31 Ιανουαρίου δεν θα υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ.

Πρωτίστως, στο Λιμάνι θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο, όπως οι Εμενίκε, Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ και Μίλιτς. Επίσης, υπάρχει στο "κάδρο" και η περίπτωση του Ντιόγο Φιγκέιρας, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Βεβαίως, κυκλοφορούν και άλλα σενάρια. Σε μία μεταγραφική περίοδο μπορεί να έρθουν τα πάνω – κάτω εκεί που δεν το περιμένεις.

Για παράδειγμα, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι θα "σκάσει" πρόταση στον Ολυμπιακό για έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος.

Δεν θα είναι πάντως πρόταση ούτε για τον Οφόε, ούτε για τον Μάριν. Μάλιστα, για τον Γερμανό πρόσφατα υπήρχε μία πληροφορία ότι πριν από μερικές ημέρες είπε "όχι" σε ομάδα από τοMLS.

Άλλος είναι ο παίκτης που θα απασχολήσει το ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες με μία πρόταση που – λέγεται ότι – θα καταφθάσει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και μάλιστα πολύ σύντομα...

Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε τη δεδομένη στιγμή, γιατί θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί το σενάριο που έφτασε στα αφτιά μας.

Εκτός απροόπτου ως το πρωί του Σαββάτου (13/1) θα μάθετε από το Sport24.grτο όνομα του "ερυθρόλευκου" άσου και θα καταλάβετε αμέσως για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κόψει εξ αρχής τον βήχα στον υποψήφιο "μνηστήρα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ