ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται πρόταση για Μαζουακού

Έρχεται πρόταση για Μαζουακού
Μαζουακού INTIME SPORTS

Σύντομα αναμένεται επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό από την Ίντερ για τον Μαζουακού. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Ρόμα. Διέψευσε ο Αουσίλιο για Μεδέλ, τι γράφουν οι Ιταλοί για Αμπέλ Ερνάντες.

Οι μέρες περνάνε, ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης, αλλά παράλληλα είναι πολύ πιθανό να δεχθεί σύντομα κρούσεις για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό του.

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα σενάρια στην Ιταλία που θέλουν την Ίντερ να ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Αρτούρ Μαζουακού. Από αργά το βράδυ της Τρίτης (21/7) άρχισε να αναπτύσσεται η συγκεκριμένη φημολογία, η οποία εντάθηκε σταδιακά.

Οι "νερατζούρι" παρακολουθούν στενά εδώ και μήνες την περίπτωση του Γαλλοκονγκολέζου μπακ και ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα των "ερυθρολεύκων" για τον παίκτη. Στο Μιλάνο κάνουν λόγο για 8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Ολυμπιακός κοστολογεί λίγο παραπάνω τον Μαζουακού. Σε οποιαδήποτε κρούση ή συζήτηση κι αν γίνει, οι Πειραιώτες σίγουρα θα απαιτήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στο Λιμάνι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να κρατήσουν τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν τον 21χρονο αμυντικό, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ύψος των χρημάτων που μπορεί να προσφέρει η Ίντερ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα επιθυμεί τον άσο του Ολυμπιακού.

Για παράδειγμα η Ρόμα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κλείσει δύο άλλες περιπτώσεις που κυνήγησε (όπως π.χ. ο Μπάμπα) και με τον χρόνο να πιέζει δεν αποκλείεται να στραφεί εκ νέου στον Μαζουακού. Μια εξέλιξη που θα ευνοούσε τους Πειραιώτες, καθώς είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η τιμή του παίκτη όταν τον διεκδικούν δύο ομάδες όπως οι Ίντερ και Ρόμα.

"Δεν παραχωρείται ο Μεδέλ"

Ο Ολυμπιακός έχει την τιμητική του στην Ιταλία, καθώς την Τετάρτη (22/7) το " calciomercato.it" σε δημοσίευμα του υποστήριζε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι η τρίτη ομάδα, μετά της Λίβερπουλ και Γαλατάσαραϊ που χτύπησαν την πόρτα της Ίντερ για τον Γκάρι Μεδέλ. Τον Χιλιανό αμυντικό της ομάδας του Μιλάνου που είχε μια πολύ καλή παρουσία με την Εθνική του ομάδα στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα.

Πάντως ο Πιέρο Αουσίλιο τόνισε ότι οι "νερατζούρι" δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Μεδέλ.

"Ο Μεδέλ δεν πωλείται, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Ίντερ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του στο Copa America. Δεν πωλείται, ούτε βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ ή κάποιο άλλο σύλλογο", υποστήριξε ο Αθλητικός Διευθυντής της Ίντερ.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει άλλο δίαυλο επικοινωνίας με τους Μιλανέζους από την στιγμή που υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον για τον Αρτούρ Μαζουακού.

"Πρόταση για Ερνάντες"

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, οι προτάσεις καθημερινά φτάνουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ και την Τετάρτη οι Ιταλοί έκαναν λόγο για πρόταση των Πειραιωτών για την απόκτηση του Αμπέλ Φερνάντες.

Πρόκειται για τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό με θητεία σε Σεντράλ, Πενιαρόλ, Παλέρμο και Χαλ Σίτι. Ο 25χρονος (8/8/1990) φορ μετά από 36 γκολ και 11 ασίστ σε 122 ματς με την Παλέρμο, μεταπήδησε στην Premier League για λογαριασμό της Χαλ την 1η Σεπτέμβρη του 2014.

Στην Αγγλία αγωνίστηκε σε 26 συνολικά παιχνίδια, με απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ σε 1338 λεπτά συμμετοχής. Με την Χαλ έχει συμβόλαιο έως τις 30/6/2018 και πρόκειται για ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση, αφού η χρηματιστηριακή του αξία είναι 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ουντινέζε ο Σαπάτα

Απασχόλησε για κάμποσες μέρες το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αλλά πλέον βγαίνει εκτός κάδρου. Ο Ντουβάν Σαπάτα δεν θα συνεχίσει στη Νάπολι, ωστόσο βρήκε καταφύγιο στην Ουντινέζε στην οποία θα συνεχίσει με την μορφή δανεισμού από τους "παρτενοπέι" για την επόμενη διετία.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν προσωπική επιλογή του τεχνικού της Ουντινέζε, Στέφανο Κολαντουόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ