ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Σαντάνα στον Ολυμπιακό

Έρχεται ο Σαντάνα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Σάλκε για την αγορά του Σαντάνα και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έρχεται την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Μετά το ναυάγιο με τον Νέτο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να αποκτηθεί σπουδαιότερος παίκτης και ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Σάλκε για την παραχώρηση του 28χρονου Φελίπε Σαντάνα(1.94), που αναμένεται στην Αθήνα αύριο το μεσημέρι.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν λίγες ημέρες πριν από τη λήξη των μεταγραφών, έκανε την έκπληξη και απέκτησε τον δεξιοπόδαρο Βραζιλίανο με δανεισμό ως το καλοκαίρι, ενώ με τον παίκτη συμφώνησε για άλλα δύο χρόνια παραμονής του στον Πειραιά.

Ο Σαντάνα μάλιστα, σε αντίθεση με τον Νέτο, μπορεί να παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού αγωνίσθηκε σε ένα ματς με τη γερμανική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, που συνεχίζει στη διοργάνωση και ο Ολυμπιακός μπορεί να συμπληρώσει μια από τις τρεις θέσεις με τέτοιο παίκτη.

Οι Γερμανοί τον παραχώρησαν μετά την προσθήκη του διεθνή Σέρβου, Ματίγια Νάσταζις (δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι) στο ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη Σάλκε να δίνει τον Σαντάνα ως αντάλλαγμα για τον Κασάμι και επισήμαναν ότι ο σύλλογος απέρριψε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προτάσεις για την παραχώρηση των Ντουρμάζ(Φενέρ Μπαχτσέ), Μαζουακού(Ίντερ), Ελαμπνταλαουί και Κασάμι(Σάλκε).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ