ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Οφόε στον Ολυμπιακό

Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Οτζίτζε Οφόε στον Ολυμπιακό, αφού ο Βέλγος μέσος αναμένεται ακόμα και τη Δευτέρα (10/08) στο Γκενκ προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων".

Όπως φάνηκε κι από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπέσνικ Χάσι σε βελγική εφημερίδα, όλη τη μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε την έχει πάρει πάνω του! Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης χτύπησε το τηλέφωνο του 46χρονου τεχνικού και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο μάνατζερ του Βέλγου μέσου Κριστόφ Ενροτό!

Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό. Ο Οφόε είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος για τον οποίο μίλησε ανοικτά ο Χάσι στους Έλληνες απεσταλμένους στο Ζέεφελντ. "Τον θέλω 100%", είχε πει τότε. "Είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει πολύ το παιχνίδι του Φορτούνη", είχε προσθέσει.

Από την πρώτη στιγμή ο Χάσι την είχε χειριστεί αυτή τη μεταγραφή. Αυτός είχε πάρει τηλέφωνο τον παίκτη για να τον ενημερώσει ότι τον θέλει στον Ολυμπιακό, αυτός ήταν σε καθημερινές επαφές με τον μάνατζέρ του (και αυτός για να ακριβολογούμε..), αυτός είχε μιλήσει μέχρι και με ανθρώπους της Λέγκια κάποια στιγμή, αν και δεν έφυγε από την Βαρσοβία με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Χάσι επίσης ήταν αυτός που πληροφορήθηκε πρώτος (από τον Ενροτό φυσικά) ότι ο Οφόε τα έσπασε με την Κρασνοντάρ και φρόντισε να ενημερώσει αμέσως τον Ολυμπιακό ότι ο παίκτης είναι ξανά διαθέσιμος. Με λίγα λόγια, τον θέλει σαν τρελός τον Οφόε ο 46χρονος τεχνικός κι απ’ ότι φαίνεται θα τον έχει. Μια ανάσα είναι πλέον ο Οφόε από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή δεν χαλάει. Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, ότι μέχρι τη Δευτέρα ο Βέλγος μέσος θα είναι στο Γκενκ.

Y.Γ. Τα ιατρικά του Οφόε είναι μια χαρά. Από την Κρασνοντάρ κόπηκε διότι τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο που του είχαν υποσχεθεί οι Ρώσοι έγιναν ξαφνικά 800.000. "Αν είναι έτσι… γεια σας, 800.000 έχω κι απ’ αλλού, πολύ καλύτερα από το Κρασνοντάρ", είπε ο Οφόε και πήρε το καπελάκι του κι έφυγε.

Photo Credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ