ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Ντα Κόστα

Έρχεται ο Ντα Κόστα
Ντα Κόστα

Στην Ελλάδα αναμένεται ο Μανουέλ Ντα Κόστα με σκοπό να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Για συμφωνία με Σεμπά κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι.

Με έναν ακόμα πανύψηλο στόπερ θα γεμίσει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός ( μετά τον Σιόβα που είναι επίσης 1.92), αφού οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με την Σιβασπόρ για τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Πορτογαλομαροκινός αμυντικός (29 ετών) θα έρθει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (12:00) με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι μεταγραφές, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με την "Record" η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας τα βρήκε με την Εστορίλ για τον Σεμπά, ο οποίος θα έρθει επίσης μέσα στις επόμενες ώρες για να γίνει κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού.

Και οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάρκο Σίλβα, οπότε αποτελούν προσωπικές του επιλογές.

Ποιος είναι ο Ντα Κόστα

Γεννημένος στις 6/5/1986 στην Γαλλία, αλλά με καταγωγή από το Μαρόκο (διεθνής με τα "λιοντάρια") ο Ντα Κόστα έκανε τα πρώτα του βήματα στην Νανσί. Από τότε άλλαξε οκτώ ομάδες για να βρεθεί το 2013 στην Τουρκία και την Σιβασπόρ.

Πρόκειται για αρκετά δυναμικό στόπερ ( κάποιες φορές το παρακάνει) που πηγαίνει πρώτος πάνω στη μπάλα και δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, ενώ παρά το ύψος του δεν είναι αργός ποδοσφαιριστής.

Το 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 28 ετών στην εθνική ομάδα του Μαρόκου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ