ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται και ο Σεμπά!

Έρχεται και ο Σεμπά!
Σεμπά

Ολυμπιακός και Εστορίλ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του και εκτός απροόπτου ο παίκτης θα είναι την Τρίτη (18/8) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις (VIDEO).

Το έλεγαν οι Πορτογάλοι από το πρωί της Δευτέρας (17/8) ότι ο Ολυμπιακός και η Εστορίλ ήρθαν σε συμφωνία για τον Σεμπά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη, η συμφωνία πράγματι έχει επέλθει και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να έρθει στην χώρα μας το αργότερο μέχρι αύριο (18/8) ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους".

Το βράδυ της Κυριακής (16/8) φέρεται να μπήκε σφήνα και η Μπενφίκα για την απόκτησή του, αλλά ο Σεμπά είχε δώσει τον λόγο του στον Μάρκο Σίλβα ότι αν έφευγε από την Εστορίλ, θα έφευγε μόνο για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι δύο άνδρες είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό να του εξηγεί ότι τον προορίζει για βασικό. Ρόλο έπαιξαν φυσικά και οι πολύ καλές σχέσεις του Σίλβα με τους ανθρώπους της Εστορίλ.

Αύριο (18/8) λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ! Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Μαουέλ Ντα Κόστα για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ