ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ηΊντερ για Μαζουακού!

Έρχεται ηΊντερ για Μαζουακού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η παρουσία των «νερατζούρι» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/3, 19.30) αφορά το νέο τσεκάρισμα του Γάλλου αριστερού μπακ.

Ένα σωρό «κατάσκοποι» έχουν παρελάσει από το ξεκίνημα της σεζόν στο Καραϊσκάκη. Μία από τις ομάδες που είχαν κατασκηνώσει ήταν η Άουγκσμπουργκ, που ερχόταν για χατίρι του Φινμπόγκασον. Άλλη μία ήταν η Τότεναμ λόγω Φορτούνη. Επίσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ελαμπντελαουί.

Υπάρχει και η Ίντερ, η οποία συχνά-πυκνά κάνει τις εμφανίσεις της στο Φάληρο. Οι «νερατζούρι» θα έχουν άνθρωπό τους και την Κυριακή (13/3, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Και στέλνουν σκάουτ για έναν και μόνο λόγο: Για να ξαναδούν τον Αρτούρ Μαζουακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Γάλλος έχει μπει στα «ραντάρ» της ιταλικής ομάδας από τον χειμώνα του 2014. Τον είχαν πρωτοδεί στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν ένα σωρό ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα ότι η Ίντερ είχε «ενοχλήσει» τον μάνατζερ του Μαζουακού και πώς η απάντηση που είχε πάρει ήταν ότι ο Αρτούρ κοστολογείται με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην παρούσα φάση; Η ομάδα του Μιλάνου φαίνεται ότι ψάχνεται για αριστερό μπακ και ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει. Μέχρι εκεί όμως… Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πάντως, είναι θέμα το ότι έρχονται οι Ιταλοί την Κυριακή (13/3) για να τον ξαναδούν. Όπως τον είχαν δει και στα τρία ματς του Champions League, αλλά και σε αυτό με την Άντερλεχτ.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Ίντερ έχει δύο καθαρόαιμα αριστερά μπακ: Ο Βραζιλιάνος Τέγες που είναι δανεικός από την Γαλατά Σαράι και έχει οψιόν αγοράς 8.5εκ. ευρώ. Ο δεύτερος είναι ο Ιάπωνας Ναγκατόμο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι. Κυκλοφόρησε σε ιταλικά ΜΜΕ μία πληροφορία ότι η Ίντερ έχει συμφωνήσει προφορικά για ανανέωση με τον Ναγκατόμο, αλλά από την ιταλική ομάδα προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο. Επίσης, αριστερά έχει επιστρατευτεί πολλές φορές και ο Ντ’ Αμπρόζιο, ο οποίος περισσότερο βολεύεται δεξιά παρά στο απέναντι άκρο.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Ίντερ έρχεται απλώς για να ξαναδεί τον Αρτούρ και τίποτα περισσότερο. Τέλος, αξίζει να πούμε ότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί και οι Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί και Κασάμι ότι βρίσκονται στο στόχαστρο των Μιλανέζων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ