ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "χαρτί" Τσαγκλαγιάν

Το "χαρτί" Τσαγκλαγιάν

Δείτε ποιος είναι ο 19χρονος Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν, ο επιθετικός που "στέλνουν" οι Τούρκοι στον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για μεταγραφή που θα κοστίσει 1.500.000 ευρώ. Διαψεύδουν τη συμφωνία οι ερυθρόλευκοι (VIDEOS)

Στην Τουρκία μιλούν για κλεισμένη μεταγραφή, αλλά από τον Ολυμπιακό η πρώτη αντίδραση ήταν η διάψευση για οποιαδήποτε συμφωνία για τον ο 19χρονο Τούρκο επιθετικό της Ερτζίγεσπορ, Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν. Οι πληροφορίες από την Ερτζίγεσπορ έκαναν λόγο για για μεταγραφή που θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 1.500.000 ευρώ.

Ο Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1996 στην Άγκυρα και ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της Οσμάνλισπορ, συνεχίζοντας στα τμήματα υποδομής της Μερίνοσπορ. Το 2016 μετακόμισε στην Προύσσα, καθώς πήρε μεταγραφή για τους νέους της Μπούρσασπορ. Ανέβηκε από την ομάδα Κ16 σε αυτή των Κ18 και το 2014 παραχωρήθηκε στην Γκαζιάντεπσπορ. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν αποκτήθηκε από την Ερτζίγεσπορ της Καισάρειας.

Έχει ύψος 1,88 αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, αλλά μπορεί να κάνει το ίδιο και στα άκρα της επίθεσης. Σε 26 ματς της Super Lig έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 5 φορές. Μία φορά το έχει κάνει στο Κύπελλο της γειτονικής χώρας, έχοντας πέντε συμμετοχές στη διοργάνωση.

Είναι διεθνής με την εθνική Τουρκίας Κ19, ενώ έχει στελεχώσει κατά το παρελθόν και τις αντίστοιχες ομάδες των μικρότερων ηλικιών. Το παρατσούκλι του είναι "Τούρκος Πάτο" λόγω της εμφανισιακής του ομοιότητας με το Βραζιλιάνος πρώην επιθετικό της Μίλαν και νυν της Σάο Πάουλο, Αλεσάντρε Πάτο.

Τουρκικά δημοσιεύματα τον έφεραν στο παρελθόν ως στόχο μεγαλύτερων ομάδων της γειτονικής χώρας με τη Γαλατάσαράι να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ