ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερωτηματικά οι Φορτούνης και Οφόε για Περιστέρι!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Όλα ανοικτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο (11/2, 19.30). Παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην βρεθούν οι Κώστας Φορτούνης και Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε στην ενδεκάδα.

Ούτε λόγος για ενδεκάδα για ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Όσκαρ Γκαρθία βρέθηκε το Σάββατο (10/2) στο Ρέντη, αλλά δεν έκανε την προπόνηση. Εκείνος πάντως έφτιαξε το πρόγραμμα σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του, ένα πρόγραμμα που ήταν όπως αυτό των προηγούμενων ημερών. Ένα πρόγραμμα – κρυφτούλι σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα.

Καμία ένδειξη δεν υπάρχει για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/2, 19.30). Παρόλα αυτά, έχουν προκύψει κάποια γεγονότα, τα οποία σκέφτονται οι προπονητές.

Για παράδειγμα ο Φορτούνης έχει εμφανιστεί επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έβγαλε δύο 90λεπτα με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το σενάριο να μην πάρει φανέλα βασικού.

Σίγουρα θα έχει μία συζήτηση λίγο πριν από το ματς με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, έτσι ώστε να δούμε αν θα βρεθεί ή όχι στην ενδεκάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Οφόε, ο οποίος περισσότερο δείχνει να μην έχει επιστρέψει καλά από τον τραυματισμό του. Σαν να μην βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό αγωνιστικής κατάστασης.

Οπότε, αν δεν παίξει κανένας από τους δύο, τότε ο Μάρκο Μάριν θα αγωνιστεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με Προτό στα δοκάρια, τους Ομάρ (δεξιά), Ενγκελς, Μποτία και Κούτρη ή Χατζισαφί (αριστερά) στην άμυνα, τους Ταχτσίδη και Ζιλέ στα χαφ (απουσιάζει ο Ρομαό λόγω τιμωρίας), τον Μάριν πίσω από τον Ανσαριφάρντ και τους Μιραλάς – Πάρντο στις πτέρυγες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ