ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
INTIME SPORTS

Έντονος ο προβληματισμός της επόμενης μέρας στον Ολυμπιακό όσον αφορά τα γεγονότα της Λεωφόρου το βράδυ του Σαββάτου (21/11). Τα ερωτήματα που προκύπτουν.

"Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάλα. Όλοι είδατε τι συνέβη...", ήταν μεταξύ άλλων μια από τις ατάκες που ειπώθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου, για τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο.

Οι Πειραιώτες που στέκονταν στον τραυματισμό του Φινμπόγκασον από ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής (κατατέθηκαν μηνύσεις), τον τραυματισμό αστυνομικού, τις συγκρούσεις αστυνομίας - οπαδών έξω από το γήπεδο και πάνω από τη φυσούνα, γενικότερα την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο αλλά και το γεγονός ότι όλα συνέβησαν παρουσία εισαγγελέα στη Λεωφόρο και μπροστά στους διαιτητές.

Τι λέει το ρεπορτάζ της επόμενης μέρας; Εντός των τειχών του Ολυμπιακού εξακολουθεί να υπάρχει έντονος προβληματισμός και ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις.

Όπως το τι ρόλο εντέλει έπαιξε το ηλεκτρονικό και ονομαστικό εισιτήριο; Ξέρει η αστυνομία ποιοι πρωτοστάτησαν στα επεισόδια; Ή θα γίνει λόγος πάλι για τους γνωστούς - άγνωστους; Ποιοι συμμετείχαν στην εισβολή από το πέταλο ή δημιούργησαν τις εντάσεις πάνω από τη φυσούνα; Πώς το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι κάμερες έβαλαν τελικά ασπίδα στο ποδόσφαιρο;

Πώς -αρχικά τουλάχιστον- έλεγαν οι αστυνομικές αρχές ότι δεν θα υπάρξει εισβολή; Αν βρίσκονταν ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο τι θα γινόταν; Τα πολεμοφόδια πώς βρέθηκαν στο γήπεδο;

Μήπως θα πρέπει να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα και να το κοιτάξει και ο κ. Κοντονής, σχετικά με το πώς και το ποιος δίνει άδεια για αγώνες σε ένα γήπεδο που είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να ελεγχθεί αποτελεσματικά;

Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από τα γεγονότα του Σαββάτου (21/11) και απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο τρόπος με τον οποίο προτίθενται να τα χειριστούν στο Λιμάνι, θα φανεί στην διάρκεια των ημερών.

Εξάλλου οι Πειραιώτες δεν έχουν την πολυτέλεια να βάλουν το αγωνιστικό σε δεύτερο πλάνο, αφού την Τρίτη (24/11, 21:45) δίνουν στο Μόναχο ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ